More

  Latest Posts

  Espargaro și Pedrosa încep testul de două zile în Austria

  Pentru prima dată în ultimele trei luni, motoarele MotoGP™ sunt din nou pe circuit. Motoarele din clasa Premieră nu au mers niciun metru de când testul Qatar a încheiat la sfârșitul lunii februarie, dar acum așteptarea s-a terminat. Red Bull KTM Factory Racing a început astăzi o probă de două zile la Red Bull Ring din Austria, ca pregătire pentru un posibil debut al sezonului MotoGP™ la Circuito de Jerez – Angel Nieto în iulie.

  Concurentul Campionatului Mondial de MotoGPPol Espargaro i s-a alăturat la circuitul MotoGP™ Legend și pilotul KTM Test, Dani Pedrosa, în timp ce perechea continuă activitatea de dezvoltare a KTM RC16. Rookie Brad Binder nu va participa la testul de două zile din cauza restricțiilor anti-COVID-19 în Africa de Sud.

  Revenirea lui Espargaro și Pedrosa urmează după ce Valentino Rossi, pilotul Monster Energy Yamaha MotoGP, s-a bucurat de o zi de testare la Misano World Circuit Marco Simoncelli săptămâna trecută cu un Yamaha R1 superbike, și Alex Rins al echipei Ecstar Suzuki, testând astăzi după-amiaza la Circuit de Barcelona – Catalunya. Cu toate acestea, astăzi marchează prima zi de după 24 februarie în care motoarele MotoGP™ au fost din nou pe circuit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss