Acasă Breaking News Espargaro s-a temut că va „părea ridicol” în urma victoriilor obținute de Oncu și Oliveira pentru KTM

Espargaro s-a temut că va „părea ridicol” în urma victoriilor obținute de Oncu și Oliveira pentru KTM

0
Espargaro s-a temut că va „părea ridicol” în urma victoriilor obținute de Oncu și Oliveira pentru KTM

Pol Espargaro admite că a simțit presiunea de a obține un rezultat bun pentru Red Bull KTM în urma victoriilor din Moto2 și Moto 3 obținute de Miguel Oliveira și Can Oncu înaintea podiumului său.

Pilotul MotoGP a privit admirativ performanța istorică a lui Oncu, care a devenit cel mai tânăr câștigător de Grand Prix, la numai 15 ani și 115 zile în debutul său Moto3 pentru Red Bull KTM Ajo, fiind imediat urmat de Oliveira care a realizat dubla pentru KTM câștigând cursa Moto2 pentru brandul austriac.

„Am fost puțin speriat privind vremea și știind ce curse grozave au avut băieții ăștia tineri în Moto3 în aceste condiții, iar apoi Miguel în fața acestor fani cu o cursă nebună. Mi-am spus că voi părea ridicol dacă nu obțin un rezultat bun.

„Sunt foarte fericit cu rezultatele acestea pentru KTM, le merită, nu aveți idee cât de mult efort au depus, pe lângă suportul financiar. Încercăm să fim la fel de rapizi ca și colegii din MX care câștigă tot, la toate categoriile, noi, piloții de circuit suntem în urmă, așadar sunt fericit că am putut aduce ceva în plus.”

Espargaro l-a lăudat și pe tânărul turc, Oncu, în legătură cu istorica sa cursă, fiind convins că puștiul în vârstă de 15 ani are un viitor strălucit în fața sa.

„Tipul ăsta este cel mai bun, cel mai bun puști, sunt foarte fericit că este în echipa noastră, cu KTM și Red Bull. Cândva va crește și își va dovedi talentul, ulterior poate va ajunge la KTM în MotoGP. Sunt foarte mândru de ce a realizat și sunt foarte fericit pentru el și pentru familia sa.”

Foto-credit: KTM Red Bull


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.