More

  Latest Posts

  Espargaro este pregătit să lupte în MotoGP.

  Aleix Espargaro spune că, cu motocicleta Aprilia MotoGP din 2022, are “armele necesare pentru a lupta pentru prima dată în cariera mea”, după un rezultat bun în Marele Premiu al Qatarului.

  Aprilia a demonstrat o formă bună pe tot parcursul iernii cu noua sa RS-GP, mai mulți piloți – inclusiv campionul mondial în exercițiu Fabio Quartararo – lăudând performanțele motocicletei mărcii italiene. Iar pe parcursul weekendului din Qatar, Espargaro a fost puternic pe tot parcursul acestuia, calificându-se al cincilea și intrând în lupta pentru podium.

  „Deși, în cele din urmă, a fost la doar nouă zecimi de podium, ocupând locul patru în cursa de duminica trecută, Espargaro consideră că acum va fi capabil să lupte în față în 2022 – deși admite că „fiecare weekend va fi un examen” pentru Aprilia. Știu că va fi un examen în fiecare weekend pentru Aprilia, pentru că trebuie să reconfirmăm cea mai bună muncă”, a spus Aleix Espargaro.

  Espargaro

  „Dar am făcut-o în testul din Malaezia, în testul din Indonezia, aici în Qatar cred că am făcut un weekend puternic. Am fost singur cu motocicleta în calificări și am tras doar 0,2s de la pole, apoi cursa cred că am făcut una dintre cele mai puternice. Din nefericire, startul nu a fost prea bun, așa că am pierdut timp și nu am reușit să termin – nu spun să câștig, dar da, pe locul doi sau trei. Dar așa sunt cursele. Chiar m-am distrat mult”.

  „Este o plăcere să poți lupta cu cei mai buni băieți, să ai armele necesare pentru a lupta. Este pentru prima dată în cariera mea când simt că le am, așa că va fi un sezon bun”. Aleix Espargaro a adăugat că nu este „foarte dezamăgit” că a fost atât de aproape de al treilea podium din carieră la MotoGP, menționând totodată că a fost „prima dată în viața mea când a avut sentimentele pe care le-a avut în cursă”. „Nu sunt cu adevărat dezamăgit”, a spus Aleix Espargaro.

  „Da, am căutat podiumul. Dar chestia este că, sentimentele pe care le-am avut în cursă, este prima dată în viața mea când le-am avut. Am simțit că am fost cel mai puternic din punct de vedere al ritmului, dar am fost poate prea conservator cu turele pe care le-am făcut în spatele lui Marc Marquez și Joan Mir. Nu m-am așteptat niciodată ca ei liderii să scadă ritmul în felul acesta, așa că am pierdut aproape o secundă întreagă cu Joan și aproape o secundă întreagă cu Marc”.

  Espargaro

  „Dar, oricum, am reușit să fac acel tur rapid și să prind grupul, dar întotdeauna am ajuns prea târziu și am pierdut un tur pentru a-l prinde pe fratele meu. Cursele sunt așa, este destul de bun pentru prima cursă, dar cel mai important lucru este ritmul pe care l-am avut. Am făcut multe tururi în 1m54s jumătate, ceea ce a fost uimitor. Am văzut că nivelul a fost uimitor, cursa a fost foarte rapidă și sunt foarte bucuros să spun că am fost unul dintre cei mai puternici acolo”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss