More

  Latest Posts

  Ericsson „nervos” în mașină după ce și-a „sacrificat” cursa pentru Leclerc

  Marcus Ericsson susține că și-a sacrificat efectiv cursa pentru a îl ajuta pe colegul său de echipă de la Sauber, Charles Leclerc.

  Pilotul suedez, care nu are un loc în F1 pentru 2019, a terminat pe 9 în Mexic – la două poziții în spatele lui Leclerc – înregistrând al doilea rezultat în puncte la rând, cu toate că susține că și-a „sacrificat” cursa pentru a se asigura că ambele mașini ale echipei termină în puncte.

  „Planul a fost pur  și simplu să îi ajut cursa lui Charles,” spune Ericsson.

  „Mi-am sacrificat cursa complet pentru a îl ajuta. Am vrut să opresc cu multe tururi mai devreme, pentru că știam că îmi arunc cursa la gunoi, dar am făcut-o pentru echipă și pentru Charles.

  „A trebuit să încerc să țin în frâu mașinile din spatele meu pentru a îi oferi șansa de a mări distanța față de ei. Am făcut asta pentru echipă, dar a fost frustrant pentru că simțeam că îmi arunc la gunoi șansele la puncte.

  „Eram foarte nervos în mașină, din ce în ce mai frustrat, într-un mod bun.

  „Știu că trebuie să muncim pentru binele echipei, dar pentru mine a fost puțin extrem. Am simțit că mi-am distrus cursa, ceea ce a fost foarte frustrant.

  „Am fost întotdeauna un jucător de echipă. Am făcut totul pentru echipă, am pus echipa pe primul loc și cred că asta este una dintre abilitățile mele pe care oamenii le apreciază mult și voi face tot timpul asta.”

  Ericsson a mai adăugat că este mândru de performanța sa, fiind de părere că este una dintre cele mai bune curse ale sale în Formula 1.

  Rezultatul lui Sauber de astăzi i-a ajutat să treacă peste Roro Rosso în clasament, având acum un avantaj de trei puncte în fața Scuderiei cu două curse rămase pe calendar.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss