GP24 Media

LATEST POSTS

Ericsson „nervos” în mașină după ce și-a „sacrificat” cursa pentru Leclerc

Vizualizări: 13098

Marcus Ericsson susține că și-a sacrificat efectiv cursa pentru a îl ajuta pe colegul său de echipă de la Sauber, Charles Leclerc.

Pilotul suedez, care nu are un loc în F1 pentru 2019, a terminat pe 9 în Mexic – la două poziții în spatele lui Leclerc – înregistrând al doilea rezultat în puncte la rând, cu toate că susține că și-a „sacrificat” cursa pentru a se asigura că ambele mașini ale echipei termină în puncte.

„Planul a fost pur  și simplu să îi ajut cursa lui Charles,” spune Ericsson.

„Mi-am sacrificat cursa complet pentru a îl ajuta. Am vrut să opresc cu multe tururi mai devreme, pentru că știam că îmi arunc cursa la gunoi, dar am făcut-o pentru echipă și pentru Charles.

„A trebuit să încerc să țin în frâu mașinile din spatele meu pentru a îi oferi șansa de a mări distanța față de ei. Am făcut asta pentru echipă, dar a fost frustrant pentru că simțeam că îmi arunc la gunoi șansele la puncte.

„Eram foarte nervos în mașină, din ce în ce mai frustrat, într-un mod bun.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Știu că trebuie să muncim pentru binele echipei, dar pentru mine a fost puțin extrem. Am simțit că mi-am distrus cursa, ceea ce a fost foarte frustrant.

„Am fost întotdeauna un jucător de echipă. Am făcut totul pentru echipă, am pus echipa pe primul loc și cred că asta este una dintre abilitățile mele pe care oamenii le apreciază mult și voi face tot timpul asta.”

Ericsson a mai adăugat că este mândru de performanța sa, fiind de părere că este una dintre cele mai bune curse ale sale în Formula 1.

Rezultatul lui Sauber de astăzi i-a ajutat să treacă peste Roro Rosso în clasament, având acum un avantaj de trei puncte în fața Scuderiei cu două curse rămase pe calendar.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES