More

  Latest Posts

  ERC: Cais își arată abilitățile pe zăpadă

  După ce a abordat atât asfaltul, cât și pietrișul în European Rally Championship, starul ceh, Erik Cais, a probat pentru prima dată gheața și zăpada într-o mașină Rally2, în timpul unui test recent din Polonia.

  Talentatul Cais, în vârstă de 21 de ani, fost racer de downhill mountain bike, s-a aflat la volanul familiarului său Yacco ACCR Team Ford Fiesta R5 MkII, echipat cu anvelope Michelin cu cuie.

  „Știu conducere pe asfalt, știu pe pietriș, dar nu știam pe zăpadă și acesta a fost motivul pentru care am vrut să încercăm, să fim pregătiți dacă se va întâmpla ceva în viitor”, a spus Cais, a cărui Fiesta este de la Orsák Rally Sport, din Republica Cehă. „Fiecare secundă dintr-o mașină de raliu este o experiență bună. Pentru mine a fost prima dată într-un R5, așa că a fost foarte bine. A fost diferit de pietriș, am încercat multe stiluri. Au fost două zile cu multă distracție. ”

  Comentând în continuare experiența sa, Cais a spus: „A fost complet diferit de pietriș, mai ales că stadiul a fost atât de strâns. Trebuia să fii foarte precis cu accelerația. Au fost două zile pentru a-mi adapta mintea, acesta a fost scopul principal. Fiecare tip de suprafață are nevoie de un stil diferit și acum trebuie să aflu mai multe despre acest tip de condiții. ”

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: Erik Cais Rally

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss