Latest Posts

ERC: Cais își arată abilitățile pe zăpadă

Vizualizări: 34973

După ce a abordat atât asfaltul, cât și pietrișul în European Rally Championship, starul ceh, Erik Cais, a probat pentru prima dată gheața și zăpada într-o mașină Rally2, în timpul unui test recent din Polonia.

Talentatul Cais, în vârstă de 21 de ani, fost racer de downhill mountain bike, s-a aflat la volanul familiarului său Yacco ACCR Team Ford Fiesta R5 MkII, echipat cu anvelope Michelin cu cuie.

ERC: Cais își arată abilitățile pe zăpadă

„Știu conducere pe asfalt, știu pe pietriș, dar nu știam pe zăpadă și acesta a fost motivul pentru care am vrut să încercăm, să fim pregătiți dacă se va întâmpla ceva în viitor”, a spus Cais, a cărui Fiesta este de la Orsák Rally Sport, din Republica Cehă. „Fiecare secundă dintr-o mașină de raliu este o experiență bună. Pentru mine a fost prima dată într-un R5, așa că a fost foarte bine. A fost diferit de pietriș, am încercat multe stiluri. Au fost două zile cu multă distracție. ”

ERC: Cais își arată abilitățile pe zăpadă

Comentând în continuare experiența sa, Cais a spus: „A fost complet diferit de pietriș, mai ales că stadiul a fost atât de strâns. Trebuia să fii foarte precis cu accelerația. Au fost două zile pentru a-mi adapta mintea, acesta a fost scopul principal. Fiecare tip de suprafață are nevoie de un stil diferit și acum trebuie să aflu mai multe despre acest tip de condiții. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: Erik Cais Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss