More

  Latest Posts

  ERC asigură progresie de la Rally5 la Rally2

  Structura Campionatului European de Raliuri FIA pentru 2021 le permite piloților să progreseze de la Rally5 la Rally2, cu noua categorie Rally3 inclusă ca următorul pas de la Rally4.

  Toți piloții care dețin statutul de prioritate ERC pot obține puncte generale de campionat în 2021, indiferent de tipul de mașină de raliu FIA în care concurează (Rally2, noul Rally3, Rally4, Rally5, Group N, Rally2 Kit și RGT).

  În timp ce eligibilitatea mașinii ERC2 rămâne neschimbată pentru 2021, cu piloții din Group N, RGT și Rally2 Kit având voie să obțină puncte, este planificat ca din 2022, ERC2 să fie doar pentru mașinile Rally3, sub condiția aprobării WMSC.

  ERC3, categoria 2WD stabilită, va continua să fie deschisă mașinilor Rally4 și Rally5 și va oferi primul punct de acces la competiția internațională pentru piloții care urcă de la nivel național.

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss