More

  Latest Posts

  ERC 3 Junior Molle: Amânarea SPA este decizia corectă

  Astăzi (13 decembrie) ar fi trebuit să marcheze ziua decisivă a Spa Rally, care a fost adăugat la Campionatul European de Raliuri FIA 2020 ca eveniment final al sezonului.

  În schimb, a fost convenit de către primarul Spa, Sophie Delettre și de guvernatorul provinciei Liège, Hervé Jamar, că, în ciuda eforturilor extinse ale organizatorului DG Sport, continuarea evenimentului în contextul actual COVID-19 nu ar putea fi justificată. Decizia, luată pe 18 noiembrie, a urmat unei evaluări a situației de sănătate din Belgia și a capacității de implementare a tuturor măsurilor de siguranță necesare.

  Rezultatul a fost ca Raliul Islas Canarias să găzduiască runda de închidere a sezonului 2020 ERC și să nu aibă loc niciun eveniment „acasă” pentru Amaury Molle, care s-a clasat pe un impresionant loc al treilea în clasamentele campionatului ERC3 și ERC3 Junior.

  În ciuda faptului că a pierdut ocazia de a concura în Belgia natală, Molle a susținut această mișcare. “Este păcat că nu vom conduce la raliul nostru de acasă, dar situația din Belgia a fost atât de rea”, a spus Molle la scurt timp după amânarea evenimentului. „Nu este momentul pentru raliuri în Belgia în această perioadă, iar acest lucru este de înțeles”.

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss