Latest Posts

ERC 3 Junior Molle: Amânarea SPA este decizia corectă

Vizualizări: 19202

Astăzi (13 decembrie) ar fi trebuit să marcheze ziua decisivă a Spa Rally, care a fost adăugat la Campionatul European de Raliuri FIA 2020 ca eveniment final al sezonului.

În schimb, a fost convenit de către primarul Spa, Sophie Delettre și de guvernatorul provinciei Liège, Hervé Jamar, că, în ciuda eforturilor extinse ale organizatorului DG Sport, continuarea evenimentului în contextul actual COVID-19 nu ar putea fi justificată. Decizia, luată pe 18 noiembrie, a urmat unei evaluări a situației de sănătate din Belgia și a capacității de implementare a tuturor măsurilor de siguranță necesare.

Rezultatul a fost ca Raliul Islas Canarias să găzduiască runda de închidere a sezonului 2020 ERC și să nu aibă loc niciun eveniment „acasă” pentru Amaury Molle, care s-a clasat pe un impresionant loc al treilea în clasamentele campionatului ERC3 și ERC3 Junior.

În ciuda faptului că a pierdut ocazia de a concura în Belgia natală, Molle a susținut această mișcare. “Este păcat că nu vom conduce la raliul nostru de acasă, dar situația din Belgia a fost atât de rea”, a spus Molle la scurt timp după amânarea evenimentului. „Nu este momentul pentru raliuri în Belgia în această perioadă, iar acest lucru este de înțeles”.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss