Latest Posts

ERC 2020: Primele și premiile

Vizualizări: 10264

După ce 2020 a ajuns la sfârșit, iată 20 de premii din Campionatul European de Raliuri FIA 2020.

1: Efrén Llarena și Sara Fernández, echipa Rallye Team Spain, au obținut primul lor podium general ERC în timpul primului sezon la nivelul Rally2.

2: În primul său sezon în ERC1 Junior, Grégoire Munster a terminat de două ori pe primul loc în clasă alături de copilotul Louis Louka.

3: Ola Jr Nore și Rachele Somaschini s-au alăturat Toksport WRT pentru Rally Hungary ,pentru a-i oferi lui Clio RSR Rally5 Renault prima sa ieșire ERC.

4: Alexey Lukyanuk a devenit primul pilot al echipei Saintéloc Junior care a câștigat titlul general ERC.

5: Rusul a obținut, de asemenea, și prima coroană generală ERC de la Citroën, de când Simon Jean-Joseph a obținut titlul din 2007 într-un C2 S1600.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

6: După ce a pierdut în 2019, Ken Torn s-a clasat pe primul loc în ERC3 / ERC3 Junior conducând un Ford Fiesta Rally4.

7: În primul său sezon în raliurile internaționale, Andrea Mabellini a câștigat Cupa Abarth Rally.

8: Raliul de Roma Capitale a fost primul miting internațional care a avut loc de când restricțiile de izolare s-au relaxat după primul val al pandemiei COVID-19.

9: Tibor Érdi Jr a terminat primul la cele 4 starturi ERC2, pentru a-și asigura al treilea titlu în clasă.

10: Piloții echipați cu Pirelli au fost primii în ERC1, ERC2, ERC3, ERC1 Junior, ERC3 Junior și Abarth Rally Cup.

11: Adrienn Vogel, care a concurat în ERC pentru prima dată, a fost femeia pilot cu cel mai mare scor.

12: Pentru prima dată, primii 15 clasați la fiecare raliu ERC au obținut puncte.

13: Miko Marczyk al echipei ORLEN Team a condus pentru prima dată un miting ERC, atunci când a preluat conducerea după SS1 la Raliul Ungariei.

14: Adrien Fourmaux a obținut prima victorie ERC la Raliul Islas Canarias, care a decis sezonul, conducând un Ford Fiesta R5 MkII cu anvelope Michelin.

15: Andreas Mikkelsen a avut primul său start ERC din 2012 la Raliul Ungariei și a câștigat imediat evenimentul.

16: După DNF-uri succesive, Callum Devine al Motorsport Ireland Rally Academy a înregistrat primele puncte ERC din 2020 la Rally Fafe Montelongo.

17: Zelindo Melegari a terminat primul în ERC2 la Rally di Roma Capitale, primul său start de la un accident la Barum Czech Rally Zlín în 2019, care i-a lăsat pe el și pe copilotul său Corrado Bonato în spital.

18: Raliul Fafe Montelongo s-a alăturat pentru prima dată listei ERC.

19: Evenimentul de asfalt din Portugalia a fost, de asemenea, cadrul pentru prima apariție internațională a Alpine A110 RGT de la CHAZEL Technologie Course.

20: Prima rundă la Raliul Ungariei în 2019- P1 Racing Fuels Podium Challenge i-a recompensat pe primii trei clasați în ERC1 și ERC2 în toate rundele sezonului 2020 ERC.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss