Latest Posts

ERC 2020: Doamna câștigătoare

Vizualizări: 19703

Adrienn Vogel și-a finalizat prima campanie FIA European Rally Championship în calitate de pilot feminin cu cel mai mare punctaj, impresionând în categoria ERC3 la cele trei apariții la Roger Racing Team Ford Fiesta.

În ciuda experienței sale limitate, unguroaica a obținut două dintre cele mai bune cinci locuri în ERC3, inclusiv la Rally di Roma Capitale de deschidere a sezonului, unde a concurat pentru prima dată alături de copilotul Ivett Notheisz.

După ce și-a demonstrat potențialul în 2020, Vogel vrea să revină în 2021.

“A fost un sezon palpitant pentru noi și suntem bucuroși să terminăm în top 10 în primul nostru sezon ERC”, a spus Vogel. „Am vrea să revenim anul viitor.”

Campania ERC cu trei evenimente a lui Vogel în 2020 a fost prima ei campanie la nivel european. A terminat pe locul șapte în clasamentul final ERC3.

Alte trei femei-pilot au concurat în ERC în 2020. Au fost Emma Falcón, Rachele Somaschini și Ekaterina Stratieva.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss