GP24 Media

LATEST POSTS

ERC 2020: Campionii de etapă

Vizualizări: 9862

Paisprezece piloți au stabilit cele mai rapide timpuri pe parcursul Campionatului European de Raliuri FIA din 2020. Lista completă apare mai jos:

Alexey Lukyanuk 23

Oliver Solberg 11

Andreas Mikkelsen  10

Andrea Crugnola 6

Iván Ares, Yoann Bonato and Solans 4

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Giandomenico Basso and Craig Breen 3

Mads Østberg 2

Nikolay Gryazin, Pepe López, Miko Marczyk and Grégoire Munster 1

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES