GP24 Media

LATEST POSTS

Perez – „Eram complet distrus”, spune după ce lipsa apei l-a pus în „modul de supraviețuire”

Vizualizări: 10530

Sergio Perez a spus că o defecțiune a sistemului său de apă potabilă a făcut din Marele Premiu al Statelor Unite o cursă de supraviețuire mai presus de toate, în timp ce a explicat simptomele înfricoșătoare pe care le-a simțit când s-a confruntat cu deshidratare în drum spre podiumul din Texas.

Perez a descoperit că sistemul său de apă potabilă nu funcționa înainte de începerea cursei și părea să nu fie îngrijorat de asta pe grilă – dar la 20 de tururi după stingerea luminilor, a fost o altă poveste, după cum și-a amintit după ce a terminat pe locul al treilea.

„A fost o nebunie, da. Nu mă simțeam bine în această dimineață și din turul 1 nu am băut deloc. A fost extrem de greu, deja din turul 20 eram complet distrus”, a spus el.

„Nu aveam putere, îmi pierdeam puterea mâinilor, puterea picioarelor, și vederea devenea destul de inconfortabilă și era doar un mod de supraviețuire: încercarea de a ține pasul.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„A fost o perioadă în care, dacă aș fi avut un moment prost, nu aș fi putut controla mașina, așa că a fost cea mai lungă cursă din viața mea, fără îndoială”, a spus el.

Cu toate acestea, în fața unei contingente mari de fani mexicani jubilați, Perez a reușit totuși să ia ultimul loc pe podium și să ajute Red Bull să se îndrepte către Mercedes în campionatul constructorilor – diferența se află acum la 23 de puncte. Și cursa lui de acasă este următoarea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Da, asta este partea pozitivă, știi – energia oamenilor chiar m-a făcut să merg, familia mea era aici, îmi doream foarte mult să mă vadă pe podium și da, aștept cu nerăbdare Mexicul acum”, a spus Perez.

„Avem un pachet bun; vom fi puternici acolo. De obicei, Red Bull a fost extrem de puternic în Mexic, așa că da, îl aștept cu nerăbdare și sper cu adevărat că putem continua să urcăm pe podium din nou”, a spus el.

Am mai fost martori ai piloților de F1 în timp ce luptă cu efortul fizic al condusului, campionul în exercițiu Lewis Hamilton recunoscând că efectele Covid-19 îl afectau încă în Abu Dhabi anul trecut. Dar s-a simțit Perez vreodată așa epuizat după un Grand Prix?

„Nu, este prima dată – și, sper, ultima”, a răspuns el.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES