Latest Posts

Perez – „Eram complet distrus”, spune după ce lipsa apei l-a pus în „modul de supraviețuire”

Vizualizări: 11411

Sergio Perez a spus că o defecțiune a sistemului său de apă potabilă a făcut din Marele Premiu al Statelor Unite o cursă de supraviețuire mai presus de toate, în timp ce a explicat simptomele înfricoșătoare pe care le-a simțit când s-a confruntat cu deshidratare în drum spre podiumul din Texas.

Perez a descoperit că sistemul său de apă potabilă nu funcționa înainte de începerea cursei și părea să nu fie îngrijorat de asta pe grilă – dar la 20 de tururi după stingerea luminilor, a fost o altă poveste, după cum și-a amintit după ce a terminat pe locul al treilea.

„A fost o nebunie, da. Nu mă simțeam bine în această dimineață și din turul 1 nu am băut deloc. A fost extrem de greu, deja din turul 20 eram complet distrus”, a spus el.

„Nu aveam putere, îmi pierdeam puterea mâinilor, puterea picioarelor, și vederea devenea destul de inconfortabilă și era doar un mod de supraviețuire: încercarea de a ține pasul.

„A fost o perioadă în care, dacă aș fi avut un moment prost, nu aș fi putut controla mașina, așa că a fost cea mai lungă cursă din viața mea, fără îndoială”, a spus el.

Cu toate acestea, în fața unei contingente mari de fani mexicani jubilați, Perez a reușit totuși să ia ultimul loc pe podium și să ajute Red Bull să se îndrepte către Mercedes în campionatul constructorilor – diferența se află acum la 23 de puncte. Și cursa lui de acasă este următoarea.

Perez - „Eram complet distrus”, spune după ce lipsa apei l-a pus în „modul de supraviețuire”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Da, asta este partea pozitivă, știi – energia oamenilor chiar m-a făcut să merg, familia mea era aici, îmi doream foarte mult să mă vadă pe podium și da, aștept cu nerăbdare Mexicul acum”, a spus Perez.

„Avem un pachet bun; vom fi puternici acolo. De obicei, Red Bull a fost extrem de puternic în Mexic, așa că da, îl aștept cu nerăbdare și sper cu adevărat că putem continua să urcăm pe podium din nou”, a spus el.

Am mai fost martori ai piloților de F1 în timp ce luptă cu efortul fizic al condusului, campionul în exercițiu Lewis Hamilton recunoscând că efectele Covid-19 îl afectau încă în Abu Dhabi anul trecut. Dar s-a simțit Perez vreodată așa epuizat după un Grand Prix?

„Nu, este prima dată – și, sper, ultima”, a răspuns el.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss