More

  Latest Posts

  Perez – „Eram complet distrus”, spune după ce lipsa apei l-a pus în „modul de supraviețuire”

  Sergio Perez a spus că o defecțiune a sistemului său de apă potabilă a făcut din Marele Premiu al Statelor Unite o cursă de supraviețuire mai presus de toate, în timp ce a explicat simptomele înfricoșătoare pe care le-a simțit când s-a confruntat cu deshidratare în drum spre podiumul din Texas.

  Perez a descoperit că sistemul său de apă potabilă nu funcționa înainte de începerea cursei și părea să nu fie îngrijorat de asta pe grilă – dar la 20 de tururi după stingerea luminilor, a fost o altă poveste, după cum și-a amintit după ce a terminat pe locul al treilea.

  „A fost o nebunie, da. Nu mă simțeam bine în această dimineață și din turul 1 nu am băut deloc. A fost extrem de greu, deja din turul 20 eram complet distrus”, a spus el.

  „Nu aveam putere, îmi pierdeam puterea mâinilor, puterea picioarelor, și vederea devenea destul de inconfortabilă și era doar un mod de supraviețuire: încercarea de a ține pasul.

  „A fost o perioadă în care, dacă aș fi avut un moment prost, nu aș fi putut controla mașina, așa că a fost cea mai lungă cursă din viața mea, fără îndoială”, a spus el.

  Cu toate acestea, în fața unei contingente mari de fani mexicani jubilați, Perez a reușit totuși să ia ultimul loc pe podium și să ajute Red Bull să se îndrepte către Mercedes în campionatul constructorilor – diferența se află acum la 23 de puncte. Și cursa lui de acasă este următoarea.

  Perez

  „Da, asta este partea pozitivă, știi – energia oamenilor chiar m-a făcut să merg, familia mea era aici, îmi doream foarte mult să mă vadă pe podium și da, aștept cu nerăbdare Mexicul acum”, a spus Perez.

  „Avem un pachet bun; vom fi puternici acolo. De obicei, Red Bull a fost extrem de puternic în Mexic, așa că da, îl aștept cu nerăbdare și sper cu adevărat că putem continua să urcăm pe podium din nou”, a spus el.

  Am mai fost martori ai piloților de F1 în timp ce luptă cu efortul fizic al condusului, campionul în exercițiu Lewis Hamilton recunoscând că efectele Covid-19 îl afectau încă în Abu Dhabi anul trecut. Dar s-a simțit Perez vreodată așa epuizat după un Grand Prix?

  „Nu, este prima dată – și, sper, ultima”, a răspuns el.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss