Latest Posts

Emoțiile apar cand Alonso se apropie de sfârșitul Carierei la F1

Vizualizări: 10898

Fernando Alonso admite că gândul de a părăsi F1 la sfârșitul sezonului începe să se scufunde și are un impact emoțional asupra weekend-urilor de curse.

A fost o perioadă de patru ani înspăimântătoare pentru spaniolul marcat de un aparent decalaj fără sfârșit al echipei McLaren care se încadrează într-un abis de performanță de la care el a avut mari dificultăți de a se retrage.

În timp ce Alonso nu și-a pierdut nimic din spiritul său de luptă, chiar dacă și-a petrecut timpul în mediul inferior al F1, Alonso, în vârstă de 37 de ani, a decis să arunce prosopul și să meargă la pășuni mai verzi, la sfârșitul anului.

Cu toate acestea, cu doar patru curse ramase in programul sau, ultimele sale momente in F1 au devenit o afacere oarecum emotionanta pe care vrea sa o savureze.

“M-am găsit înregistrându-mi turele de paradă în ultimele două curse cu telefonul meu”, a declarat Alonso catre CNN.

“N-am făcut-o niciodată în viața mea, dar acum este ca și cum aș vrea să înregistrez totul. Vreau să am ultima amintire a fiecărei rase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Din august, când am decis să anunțe retragerea, fiecare weekend de cursă a fost mai emoționant decât normal.

“Fiecare paradă pilot, fiecare sesiune de fani a fost puțin diferită … devine și mai dificilă”.

Campionul mondial de două ori trebuie să decidă unde sau ce va face în următorul sezon, cu IndyCar văzută ca cea mai probabilă destinație. Indiferent de ceea ce are în vedere viitorul, provocările abundă.

“Am realizat mult mai mult decât ceea ce am visat când am început”, a spus el.

“Cred că este momentul potrivit pentru că există și alte provocări în afara de Formulei 1,în care sunt foarte foarte interesat acum.

“Ideea mea este să câștig toate cursele sportive iconice din lume”.

Photocredit: WRI

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss