Latest Posts

Emil Ghinea: „Un an în care dorința și ambiția au fost mai mari decât bugetul“

Vizualizări: 72569

Emil Ghinea, celebrul pilot din Mangalia, multiplu campion național la viteză în coastă, s-a numărat și în acest an printre participanții de la Gala Campionilor, eveniment organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv.

În acest sezon, pilotul din Mangalia a urcat ștacheta performanței și s-a aflat mare parte din competiție în lupta pentru locul întâi la Open și doar problemele tehnice cu care s-a confruntat și care i-au adus mai multe abandonuri tehnice au făcut să nu-și atingă obiectivul de a fi campion absolut. Totul a plecat de la bugetul insuficient. Oricum, a fost un sezon în care sportivul din Mangalia s-a aflat în premieră în carieră pe locul întâi la Open pe parcursul competiției și era favorit la poziția de lider în clasamentul final general. Iar, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat cu bipostul, Emil tot s-a situat pe podium în clasamentele CNVC la încheierea întrecerii.

Emil, Ghinea

 

„1.000 de invitați, 750 de premii, 550 de sportivi activi premiați sunt doar câteva din cifrele Galei Campionilor FRAS 2022. Opera Națională București a fost locul în care munca de 1 an a sportivilor sau de o viață, când vine vorba de distincțiile de Maestru al Sportului, a fost încununată, momentul fiind unul încărcat de emoție, rafinament, recunoștință, dar mai ales… bucurie!“, se arată pe pagina de Facebook a FRAS.

Emil, Ghinea

„Așteptăm noi parteneri alături de noi“
„Oficial, am încheiat sezonul competițional 2022. Un an în care dorința și ambiția au fost mai mari decât bugetul. Ne vedem în sezonul 2023 mai bine pregătiți și cel puțin la fel de ambițioși. Să facem întotdeauna din imposibil – posibil și din talent – artă! Mulțumesc familiei pentru sprijin, echipei tehnice pentru tot (Gabriel, Niculae, Claudiu, Dragoş, Marius, Siu, Suciu, Alina, Luminița, Alina Jo, Florentina), partenerilor și sponsorilor pentru susținere!“, a postat Emil Ghinea pe Facebook.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Emil, Ghinea

„Ce m-a împiedicat să urc și mai mult în clasament în acest sezon și să-mi îndeplinesc visul, locul 1 la Open, au fost problemele tehnice și bugetul redus, nu modul în care am abordat cursele sau pregătirea mea. Astfel că așteptăm noi parteneri alături de noi, ca să putem continua lupta pentru locul 1 la Open. Fără o susținere financiară solidă acest obiectiv nu se poate realiza. Avem ceva discuții cu noi parteneri, iar pentru 2023 am și un proiect nou – lansarea unui site“, a completat Emil Ghinea.

Emil, Ghinea

În ultimii trei ani, acesta a condus în competițiile interne un bolid Norma M20F. Între 2011 şi 2014, sportivul a pilotat o maşină Renault 5GT Turbo, iar din 2014 a pilotat un Renault Clio V6 Trophy. Pe lângă Viteză în Coastă, Emil Ghinea concurează cu succes și în Campionatul Național de Super Rally, care, an de an, își derulează o etapă la Mangalia, la care Emil este unul dintre organizatori, dar și evoluează.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Arhiva Personală - Emil Ghinea / FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss