More

  Latest Posts

  Emil Ghinea, cel mai rapid la Trofeul Valea Uzului.

  Experimentatul Emil Ghinea, pe un prototip Norma M20F, a reușit cel mai bun timp al etapei a cincea din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești.

  După ce în urmă cu o săptămână a ratat o clasare excelentă la Trofeul Râșnov, din cauza unor probleme tehnice, sportivul din Mangalia a avut o zi excelentă pe traseul de concurs, aflat în premieră în calendarul FRAS.

  Acesta a urcat în 1:37,003 în prima manșă, iar în cea de-a doua a fost cronometrat cu 1:37,187. Cu un timp total de 03:14,190, Emil Ghinea a înregistrat un timp mai bun cu 0:15,239 decât Teodor Simion (Seat Ibiza Cupra), al doilea clasat în topul rundei.

  Podiumul open a fost completat de campionul național en-titre de la viteză în coastă 2, juniorul Erik Fazakaș (Honda Civic Type R).

  Chiar dacă învingătorul Trofeului Valea Uzului – Dărmănești a Emil Ghinea, acesta nu a punctat în cadrul etapei. Astfel, tânărul Fazakaș la volanul unei Civic Type Honda R a ocupat locul 1 in cadrul grupei A

  În Top 10 Open s-au mai clasat Paul Eduard Ciubotariu (Subaru Impreza), Vlad Cosma (Peugeot 208 R2), Cosmin Caimac (Opel Corsa B), Gabriel Onofrei (Nissan Silvia S15), Robert Barabas (Peugeot 306), Călin Paraschiv (Seat Ibiza) și Alex Manițiu (Suzuki Swift).

  În total, 39 de concurenți s-au aflat la startul etapei a cincea. Următoarea etapă va avea loc pe 19-20 septembrie, la Câmpulung Muscel, urmând să fie comună cu cea din prima divizie.

  Rezultatele complete sunt disponibile AICI.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss