Latest Posts

Emil Ghinea a spart gheața și obține prima victorie cu prototipul Norma.

Vizualizări: 32881

Emil Ghinea și-a atins în sfârșit obiectivul de a câștiga o cursă cu prototipul său Norma M20F cu motor Honda. Nu o victorie la clasă, ci la general și pe unul dintre traseele sale preferate de Viteza in Coasta.

Transalpina Challenge 2022 (Rânca) va rămâne în cărțile de istorie ca fiind cursa în care pilotul din Mangalia a fost răsplătit pentru 3 ani de muncă. La finalul sezonului 2019, Emil Ghinea a decis să schimbe monopostul Renault Clio V6 Trophy cu Norma M20F cu motor Honda. O schimbare mare, un stil complet nou de pilotaj este necesar pentru aceste mașini prototip. Sunt mașini complet diferite de cele de tip GT și de cele de tip Touring.

Ghinea

Evoluția lui Emil ca pilot a fost împiedicată uneori de comportamentul capricios al acestui tip de mașină/motor. În ultimii ani a avut mai multe probleme legate de achiziționarea de material de competiție la mâna a doua, deoarece motorul s-a stricat de mai multe ori, a trebuit să gestioneze probleme la cutia de viteze, probleme de răcire și cam orice altă problemă pe care ți-o poți imagina.

Dar Emil Ghinea a rămas fidel planurilor sale de a ajunge în fruntea clasamentului general și de a lupta pentru locurile de pe podium în Campionatul Național de Viteza in Coasta și a continuat să aducă îmbunătățiri mașinii și motorului, precum și să își dezvolte în continuare controlul și conducerea mașinii pe acest tip special de mașini. Oricine a trecut de la mașini de tip rutier la prototipuri sportive știe cât de mare este ajustarea necesară pentru a trece de la aderența generată mecanic la combinația de aderență generată mecanic și aderență generată de forța de apăsare.

Ghinea

Ne bucurăm să vedem că Emil și-a atins în sfârșit obiectivele și suntem siguri că încă mai are obiective și pofta de mai mult. După un podium la începutul sezonului la Râșnov și acum o victorie pe traseul de la Rânca, drumul este larg deschis pentru Emil Ghinea și echipa sa pentru a obține noi succese.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Emil Ghinea și echipa sa loială sunt susținuți de următorii parteneri:
VisitMangalia.roPrimaria MangaliaConsiliul Local MangaliaLapp RomaniaTCE HoldingGift Idea, Damen Shipyards Mangalia, FlaroRavenolCucor SRLDentamar Exclusiv „Dr. Iuliun Pralea” (care s-a ocupat de zambetul lui Emil pentru 2022)Hotel Corsa MangaliaJohnny SablatorulAndu Design GPP Consultanță și Proiectare Business SRL și GP24 Media.

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: PixiMedia - Stana Mihai
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss