More

  Latest Posts

  Emanuel Gyenes va lua startul la ediția din 2020 a Dakarului

  Vizualizări: 5579

  Emanuel Gyenes este o prezență frecventa în cursele de Rally raid și hard enduro. Deloc surprinzător, pilotul originar din Satu Mare tocmai și-a anunțat prezența la ediția din 2020 a Dakar Rally.

  Sătmăreanul va avea numărul de concurs 44 și va concura la categoria Malle Moto. În trecut, cel supranumit Mani de către fanii săi, a mai participat la această prestigioasă competiție, atât la categoria mai sus menționată, cât și la clasa Marathon.

  “De acum, totul este oficial. Un nou an, o nouă provocare: să termin Dakarul la clasa Malle Moto în anul în care această competiție are loc pentru prima oară pe un nou continent.” a postat Gyenes pe o rețea de socializare.

  Dakarul va porni pentru prima oară în istorie din Arabia Saudită, după cele zece ediții consecutive organizate în America de Sud. Ultima oară când raliul a ajuns în Africa a fost în 2007.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Autor GP24, Paul Athes

  Latest Posts

  Don't Miss