GP24 Media

LATEST POSTS

Emanuel Gyenes va lua startul la ediția din 2020 a Dakarului

Vizualizări: 18696

Emanuel Gyenes este o prezență frecventa în cursele de Rally raid și hard enduro. Deloc surprinzător, pilotul originar din Satu Mare tocmai și-a anunțat prezența la ediția din 2020 a Dakar Rally.

Sătmăreanul va avea numărul de concurs 44 și va concura la categoria Malle Moto. În trecut, cel supranumit Mani de către fanii săi, a mai participat la această prestigioasă competiție, atât la categoria mai sus menționată, cât și la clasa Marathon.

“De acum, totul este oficial. Un nou an, o nouă provocare: să termin Dakarul la clasa Malle Moto în anul în care această competiție are loc pentru prima oară pe un nou continent.” a postat Gyenes pe o rețea de socializare.

Dakarul va porni pentru prima oară în istorie din Arabia Saudită, după cele zece ediții consecutive organizate în America de Sud. Ultima oară când raliul a ajuns în Africa a fost în 2007.

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: Dakar Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES