More

  Latest Posts

  Ediția 2019 a CEC Ori Cup cu 3 echipaje din Timișoara

  „The Central European ORI CUP”, o competiție automobilistică tot mai cunoscută și în tara noastră, urmează să alinieze la startul celui de al 23-lea an de activitate și sportivi din România.

  „The Central European Cup”, sau prescurtat „C.E.C. Ori Cup” este o competiție automobilistica ce se desfășoară în Europa Centrală și de Est. În anul 2019, calendarul competițional îi va purta pe sportivi prin: Ostrava (Cehia), Myslowice (Polonia), Timișoara și Satu Mare (România) și Spisska Bela (Slovacia).

  Pentru A.S. „Clubul Sportiv Daniela Zaharie” și echipa de automobilism Sport Masters Year 2012, anul 2019 este al 5-lea sezon de participare în prestigioasa competiție europeană și al doilea an consecutiv în care are privilegiul organizării a două etape.

  „Etapele 5 și 6 din CEC Ori Cup vor avea loc în Timișoara și localitățile limitrofe în perioada 23-24 august 2019 și vor fi incluse, împreună cu etapa a 5-a din Campionatul județean de AutoSlalom și alte câteva surprize, în programul “Memorialului Daniela Zaharie”, cel mai complex eveniment organizat de noi.” au declarat organizatorii

  COC5

  Imagini de la etapa “Memorialul Daniela Zaharie 2018” pot fi vizualizate pe pagina echipei:

  https://www.facebook.com/pg/smy2012/photos/?tab=album&album_id=1980574258900515

  Ediția 2019 a CEC Ori Cup debutează în 31 mai, în Cehia cu „1. & 2. czec round CEC 2019 – DRIVING WHEEL OF OSTRAVA 2019”. Echipa timișoreană Sport Masters Year 2012 va fi reprezentată de 3 echipaje: C. Setyar/ C. A. Setyar; A. Galea / R. Potocean și D. Mateuț/A. Zaharie.

  Tot în zona concursurilor de orientare, echipajul Mateuț/ Zaharie va participa acest weekend, în data de 11.05.2019 la concursul „XV. Rocnik Rally Strba”, a treia etapa din campionatul de orientare al Slovaciei.

  Detalii despre concurs, pot fi găsite pe pagina Clubului  AtoMotoKlub Spisska Bela:

  http://www.amkspisskabela.sk/?fbclid=IwAR1T3stEWPaoKTCq0ABSMkUXbbOlNdY4I1h3_90DHPcBq4_QLjVWKfUyMII

  COC1

  De asemenea, mai multe informații despre „The CENTRAL EUROPEAN CUP – International Automobile Orientation Competition” pot fi găsite pe pagina oficială: https://www.facebook.com/CECoriCUP

  • Sursa: Sport Masters Year 2012
  • Photocredit: Clubul Sportiv Daniela Zaharie

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss