More

  Latest Posts

  Echipele din Extreme E vor trebui să aibă o componență mixtă

  Noul campionat de off road pentru mașini electrice, Extreme E, vine cu o regulă destul de interesantă, mai exact piloții trebuie să fie din ambele sexe. 

  Toate echipele vor trebui să aibă în line-up-ul lor, o componență mixtă: un pilot bărbat și un alt pilot femeie. Acest lucru este făcut în special pentru egalitatea dintre ambele sexe. Totodată, fiecare pilot va fi schimbat la finele primului tur al traseului.

  Alejandro Agag, fondatorul acestei competiții a declarat: “Noi suntem siguri că formatul nostru va fi unul câștigător pentru toți piloții ce vor lua startul în competiție, ei concurând cu același material de concurs până la finele sezonului. Luptăm pentru egalitate, indiferent de situație, iar acest campionat reprezintă adevărata reflecție a acestui scop. Toată lumea va concura împreună, iar cea mai bună combinație dintre piloți, echipă, mecanici, dar și mașină, va fi cea câștigătoare.”

  Extreme E urmează să pornească la drum din 2021, iar nume ca ABT Sportline, Venturi, HWA sunt prezente in această serie.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Facebook-Extreme E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss