GP24 Media

LATEST POSTS

Echipele din Extreme E vor trebui să aibă o componență mixtă

Vizualizări: 27023

Noul campionat de off road pentru mașini electrice, Extreme E, vine cu o regulă destul de interesantă, mai exact piloții trebuie să fie din ambele sexe. 

Toate echipele vor trebui să aibă în line-up-ul lor, o componență mixtă: un pilot bărbat și un alt pilot femeie. Acest lucru este făcut în special pentru egalitatea dintre ambele sexe. Totodată, fiecare pilot va fi schimbat la finele primului tur al traseului.

Alejandro Agag, fondatorul acestei competiții a declarat: “Noi suntem siguri că formatul nostru va fi unul câștigător pentru toți piloții ce vor lua startul în competiție, ei concurând cu același material de concurs până la finele sezonului. Luptăm pentru egalitate, indiferent de situație, iar acest campionat reprezintă adevărata reflecție a acestui scop. Toată lumea va concura împreună, iar cea mai bună combinație dintre piloți, echipă, mecanici, dar și mașină, va fi cea câștigătoare.”

Extreme E urmează să pornească la drum din 2021, iar nume ca ABT Sportline, Venturi, HWA sunt prezente in această serie.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Facebook-Extreme E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES