Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Echipele client, ajută Ferrari, pentru că pregătesc tinerii piloți – Binotto

  Mattia Binotto spune că Scuderia nu-și permite să aibă încredere că un debutant se va descurca în monopostul lor, așadar folosirea echipelor client, drept teren de pregătire pentru piloții lor tineri, este esențială. Ferrari produce motoare pentru Alfa Romeo Racing ORLEN și Haas F1 Team, iar ambele echipe, găzduiesc un tânăr pilot care a ieșit de pe băncile Academiei.

  Antonio Giovinazzi a semnat ca pilot de teste pentru Ferrari prima dată, înainte să fie plasat la Alfa Romeo, înaintea sezonului din 2019, în timp ce Mick Schumacher, va debuta în F1, anul acesta, după ce a făcut parte din Academia de piloți Ferrari, pentru câțiva ani. Alfa Romeo a reprezentat fundația de pe care s-a ridicat Charles Leclerc, înainte să îl înlocuiască pe Kimi Raikkonen la Ferrari.

  Binotto spune că utilizarea unui pilot tânăr în echipă, ar pune o presiune prea mare pe acesta, deci este mai bine să se obișnuiască cu mediul din F1, în cadrul unei echipe client: „Nu cred că ne putem permite să aducem un pilot din Formula 2, direct în cockpit-ul unui monopost roșu.”

  „Responsabilitatea ar fi prea mare, iar în absența experienței necesare, este dificil să ne așteptăm la rezultatele dorite, din parte unui debutant. În acest caz, prezența echipelor client ne ajută. Ne permit să le oferim piloților noștri oportunitatea de a căpăta experiență în F1. Locul lui Mick de la Haas, este ocazia de a demonstra beneficiile parteneriatului nostru.”

  „Este important de înțeles că programul nostru de juniori educă piloți de F1 și oameni care ar putea într-o zi să conducă pentru Ferrari. Asta înseamnă că băieții trebuie să fie pregătiți 100% să livreze la cel mai înalt nivel”, spune Binotto.

  De asemenea, directorul Scuderiei, spune că se așteaptă ca Schumacher să progreseze într-o perioadă de 2 ani, așa cum a făcut-o și în alte serii: „Cred că va fi dificil pentru el la început. Dacă mă gândesc la experiențele sale anterioare, în F2 și în F3, a fost la cel mai înalt nivel, în al doilea sezon.”

  „Cred că Mick, s-a dezvoltat în așa fel încât, învață mult în primul an, ca mai apoi, să se întoarcă foarte puternic, în a doua jumătate, a celui de-al doilea sezon. Deci aceste prime două campanii vor fi foarte importante pentru el. Dar în al 2-lea sezon, mă aștept să văd progres față de primul”, a conchis Binotto.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila