Latest Posts

Echipajul timișorean Samuil Mircea – Călin Maier este pregătită pentru CNR.

Vizualizări: 23950

Start în noul sezon din Campionatul Național de Raliuri. Pilotul timișorean Mircea Samuil își propune să își apere titlul de la clasa 12

Noul sezon vine cu noutăți pentru Mircea Samuil, campion național în 2019 (la Rally 2), 2020 și 2021 (la NAT 12) în competiția organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). Timișoreanul va face echipă cu Călin Maier, copilot cu o vastă experiență în Campionatul Național de Raliuri, acolo unde a concurat în trecut alături de Bogdan Stanoiev și Bogdan Cuzma. Samuil va concura pentru al treilea sezon consecutiv pe un Audi A3 2.0 Tdi, căruia i-a adus îmbunătățiri la motor și suspensii.

Samuil

„Ne așteaptă o competiție de anduranță mai mult decât de sprint, iar anul acesta s-au înscris foarte mulți concurenți noi în campionat, cu mașini mult mai bune. Obiectivul va fi să apărăm titlul național, dar suntem conștienți că provocarea va fi cea mai mare de până acum”, a declarat Mircea Samuil.

Nu mai puțin de 77 de echipaje s-au înscris pentru prima etapă a noului sezon – Raliul Maramureșului. Etapa va însuma 138,35 km, din care 3,80 de km vor fi parcurși de echipaje pe macadam, în cadrul unei probe speciale noi.

„E un raliu foarte diversificat, caracterizat prin probe speciale foarte diferite – de la trasee foarte înguste, chiar printre case, la trasee mai largi, cum sunt cele din Pasul Gutâi. Fiind prima etapă în noua formulă, o provocare va fi să mă adaptez cu noile setări ale mașinii și cu noul copilot”, a mai spus pilotul timișorean.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Samuil

În 2019, Mircea Samuil a revenit în competițiile oficiale după aproape un deceniu de pauză. În palmaresul pilotului timișorean mai figurează mai multe titluri județene și regionale. Ediția actuală din Campionatul Național de Raliuri, organizat de FRAS, va fi a patra consecutivă pentru el și e realizată cu ajutorul partenerilor: Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet, Healling Hub.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier
Photocredit: RallyPhoto.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier

Latest Posts

Don't Miss