GP24 Media

LATEST POSTS

Echipajul timișorean Samuil Mircea – Călin Maier este pregătită pentru CNR.

Samuil
Vizualizări: 21653

Start în noul sezon din Campionatul Național de Raliuri. Pilotul timișorean Mircea Samuil își propune să își apere titlul de la clasa 12

Noul sezon vine cu noutăți pentru Mircea Samuil, campion național în 2019 (la Rally 2), 2020 și 2021 (la NAT 12) în competiția organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). Timișoreanul va face echipă cu Călin Maier, copilot cu o vastă experiență în Campionatul Național de Raliuri, acolo unde a concurat în trecut alături de Bogdan Stanoiev și Bogdan Cuzma. Samuil va concura pentru al treilea sezon consecutiv pe un Audi A3 2.0 Tdi, căruia i-a adus îmbunătățiri la motor și suspensii.

Samuil

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Ne așteaptă o competiție de anduranță mai mult decât de sprint, iar anul acesta s-au înscris foarte mulți concurenți noi în campionat, cu mașini mult mai bune. Obiectivul va fi să apărăm titlul național, dar suntem conștienți că provocarea va fi cea mai mare de până acum”, a declarat Mircea Samuil.

Nu mai puțin de 77 de echipaje s-au înscris pentru prima etapă a noului sezon – Raliul Maramureșului. Etapa va însuma 138,35 km, din care 3,80 de km vor fi parcurși de echipaje pe macadam, în cadrul unei probe speciale noi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„E un raliu foarte diversificat, caracterizat prin probe speciale foarte diferite – de la trasee foarte înguste, chiar printre case, la trasee mai largi, cum sunt cele din Pasul Gutâi. Fiind prima etapă în noua formulă, o provocare va fi să mă adaptez cu noile setări ale mașinii și cu noul copilot”, a mai spus pilotul timișorean.

Samuil

În 2019, Mircea Samuil a revenit în competițiile oficiale după aproape un deceniu de pauză. În palmaresul pilotului timișorean mai figurează mai multe titluri județene și regionale. Ediția actuală din Campionatul Național de Raliuri, organizat de FRAS, va fi a patra consecutivă pentru el și e realizată cu ajutorul partenerilor: Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet, Healling Hub.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier
Photocredit: RallyPhoto.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES