Latest Posts

Echipajul timișorean Mircea Samuil – Călin Maier, câștigător la clasa NAT 12, la Raliul Maramureșului.

Vizualizări: 19171

Debut în forță pentru echipajul Mircea Samuil – Călin Maier, în Campionatul Național de Raliuri. Pe o vreme capricioasă, care a făcut ca aproape o treime din concurenții înscriși la start să abandoneze pe parcurs, timișorenii s-au impus la clasa NAT12, acolo unde Samuil deținea și titlul național.

Debut în forță pentru echipajul Mircea Samuil – Călin Maier, în Campionatul Național de Raliuri. Pe o vreme capricioasă, care a făcut ca aproape o treime din concurenții înscriși la start să abandoneze pe parcurs, timișorenii s-au impus la clasa NAT12, acolo unde Samuil deținea și titlul național.

Mircea Samuil

Ploaia și, mai târziu, zăpada, le-au dat mari de cap atât piloților, cât și organizatorilor Raliului Maramureșului. Două ieșiri grave în decor au marcat etapa de debut din Campionatul Național de Raliuri: cele ale echipajelor Bogdan Marișca / Sebastian Itu, respectiv Catalin Catana / Arnold Caitanu. De altfel, intervenția echipajelor de prim-ajutor după accidentul primilor, a dus la anularea probelor speciale 5 și 6.

Nu au fost însă singurele probleme ale celor două zile de concurs. Ultima probă specială a fost, la rândul ei, anulată, din cauza ninsorii care a făcut traseul impracticabil. Zăpada a luat prin surprindere echipajele, care veniseră pregătite cu cauciucuri speciale pentru ploaie. Chiar și în condițiile anulării unei treimi din numărul total de probe speciale, numărul abandonurilor a fost ridicat – nu mai puțin de 25 de echipaje au încheiat etapa înainte să ajungă la linia de finish.

Mircea Samuil

„În condițiile date, principala realizare este că am reușit să terminăm cursa. Cu atât mai mare este bucuria că am avut cel mai bun timp de la clasa noastră. Din păcate, condițiile meteo nu ne-au permis să exploatăm noile setări ale mașinii, dar ce este la fel de important e faptul că am început să mă acomodez cu noul copilot. Sigur, mai avem mult de muncă în continuare și sper ca în etapele următoare să se vadă progrese”, a spus Mircea Samuil.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Etapa a doua din CNR Betano, Raliul Harghitei, va avea loc în weekendul 29-30 aprilie.

Mircea Samuil

Mircea Samuil concurează în acest sezon pe un Audi A3 2.0 Tdi, iar participarea lui în actuala ediție a Campionatului Național de Raliuri este realizată cu ajutorul partenerilor: Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet, Healing Hub.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier
Photocredit: Arhiva Personală - Samuil Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier

Latest Posts

Don't Miss