GP24 Media

LATEST POSTS

Echipajul timișorean Mircea Samuil – Călin Maier, câștigător la clasa NAT 12, la Raliul Maramureșului.

Mircea Samuil
Vizualizări: 18019

Debut în forță pentru echipajul Mircea Samuil – Călin Maier, în Campionatul Național de Raliuri. Pe o vreme capricioasă, care a făcut ca aproape o treime din concurenții înscriși la start să abandoneze pe parcurs, timișorenii s-au impus la clasa NAT12, acolo unde Samuil deținea și titlul național.

Debut în forță pentru echipajul Mircea Samuil – Călin Maier, în Campionatul Național de Raliuri. Pe o vreme capricioasă, care a făcut ca aproape o treime din concurenții înscriși la start să abandoneze pe parcurs, timișorenii s-au impus la clasa NAT12, acolo unde Samuil deținea și titlul național.

Mircea Samuil

Ploaia și, mai târziu, zăpada, le-au dat mari de cap atât piloților, cât și organizatorilor Raliului Maramureșului. Două ieșiri grave în decor au marcat etapa de debut din Campionatul Național de Raliuri: cele ale echipajelor Bogdan Marișca / Sebastian Itu, respectiv Catalin Catana / Arnold Caitanu. De altfel, intervenția echipajelor de prim-ajutor după accidentul primilor, a dus la anularea probelor speciale 5 și 6.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Nu au fost însă singurele probleme ale celor două zile de concurs. Ultima probă specială a fost, la rândul ei, anulată, din cauza ninsorii care a făcut traseul impracticabil. Zăpada a luat prin surprindere echipajele, care veniseră pregătite cu cauciucuri speciale pentru ploaie. Chiar și în condițiile anulării unei treimi din numărul total de probe speciale, numărul abandonurilor a fost ridicat – nu mai puțin de 25 de echipaje au încheiat etapa înainte să ajungă la linia de finish.

Mircea Samuil

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„În condițiile date, principala realizare este că am reușit să terminăm cursa. Cu atât mai mare este bucuria că am avut cel mai bun timp de la clasa noastră. Din păcate, condițiile meteo nu ne-au permis să exploatăm noile setări ale mașinii, dar ce este la fel de important e faptul că am început să mă acomodez cu noul copilot. Sigur, mai avem mult de muncă în continuare și sper ca în etapele următoare să se vadă progrese”, a spus Mircea Samuil.

  • Etapa a doua din CNR Betano, Raliul Harghitei, va avea loc în weekendul 29-30 aprilie.

Mircea Samuil

Mircea Samuil concurează în acest sezon pe un Audi A3 2.0 Tdi, iar participarea lui în actuala ediție a Campionatului Național de Raliuri este realizată cu ajutorul partenerilor: Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet, Healing Hub.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea - Călin Maier
Photocredit: Arhiva Personală - Samuil Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES