More

  Latest Posts

  Echipajul din Timișoara, Mircea Samuil și George Neș pe podium la Tess Rally Brașov.

  Echipajul din Timișoara alcătuit din concurenții Mircea Samuil și George Neș urcă pe podium la Tess Rally Brașov din data de 26 și 27 martie 2021.

  Timișoara

  A doua etapă din campionatul național de raliuri s-a desfășurat în apropierea Brașovului, iar provocarea din acestui campionat a constat în probele speciale care, prin gradul ridicat de solicitare, au pus în dificultate piloții, în special în ce privește alegerea corectă a pneurilor.

  Acest eveniment automobilistic a fost presărat de probe inedite. Pe lângă probele consacrate s-au regăsit și probe noi care s-au desfășurat pe timp de zi, iar o specială s-a desfășurat pe timp de noapte. Pe lângă competiția între cele 82 de echipaje, fiecare concurent a trebuit să concureze și împotriva elementelor naturii, condițiile meteo fiind extrem de schimbătoare, perioada premergătoare cursei fiind una caracterizată de zăpezi.

  Provocarea principală a piloților a fost astfel asigurarea stabilității automobilului pe suprafețe de rulare cu grade diferite de aderență. Concurenții care au ales pneurile potrivite au reușit să se impună prin câștigarea secundelor prețioase care de multe ori fac diferența în clasament.

  Timișoara

  Echipajul din Timișoara, care aleargă pe un Audi A3 TDI, a obținut locul trei la Clasa NAT 12, chiar dacă în cea de-a doua zi a concursului piloții au ales greșit pneurile, pierzând astfel timp prețios în probele speciale de la Babarunca și Muntele Roșu. Totuși experiența celor doi piloți și-a spus cuvântul, reușind să recupereze secundele pierdute și să-și asigure astfel un loc onorabil printre campioni.

  Mai multe știri despre Campionatului Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: GP24 / Samuil Mircea

  Photocredit: Arhiva Personala - Samuil Mircea


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss