Latest Posts

Echipajul din Timișoara, Mircea Samuil și George Neș pe podium la Tess Rally Brașov.

Vizualizări: 18504

Echipajul din Timișoara alcătuit din concurenții Mircea Samuil și George Neș urcă pe podium la Tess Rally Brașov din data de 26 și 27 martie 2021.

Timișoara

A doua etapă din campionatul național de raliuri s-a desfășurat în apropierea Brașovului, iar provocarea din acestui campionat a constat în probele speciale care, prin gradul ridicat de solicitare, au pus în dificultate piloții, în special în ce privește alegerea corectă a pneurilor.

Acest eveniment automobilistic a fost presărat de probe inedite. Pe lângă probele consacrate s-au regăsit și probe noi care s-au desfășurat pe timp de zi, iar o specială s-a desfășurat pe timp de noapte. Pe lângă competiția între cele 82 de echipaje, fiecare concurent a trebuit să concureze și împotriva elementelor naturii, condițiile meteo fiind extrem de schimbătoare, perioada premergătoare cursei fiind una caracterizată de zăpezi.

Provocarea principală a piloților a fost astfel asigurarea stabilității automobilului pe suprafețe de rulare cu grade diferite de aderență. Concurenții care au ales pneurile potrivite au reușit să se impună prin câștigarea secundelor prețioase care de multe ori fac diferența în clasament.

Timișoara

Echipajul din Timișoara, care aleargă pe un Audi A3 TDI, a obținut locul trei la Clasa NAT 12, chiar dacă în cea de-a doua zi a concursului piloții au ales greșit pneurile, pierzând astfel timp prețios în probele speciale de la Babarunca și Muntele Roșu. Totuși experiența celor doi piloți și-a spus cuvântul, reușind să recupereze secundele pierdute și să-și asigure astfel un loc onorabil printre campioni.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatului Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Samuil Mircea
Photocredit: Arhiva Personala - Samuil Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Samuil Mircea

Latest Posts

Don't Miss