More

  Latest Posts

  Echipajele Swift Cup înfruntă Transfăgărășanul la Raliul Argeșului

  Swift Cup își continuă al zecelea sezon din istorie în acest weekend cu un eveniment renumit în România pentru probele speciale care au loc pe cel mai cunoscut drum al țării.

  Swift Cup

  Raliul Argeșului este programat în perioada 21-22 mai pe 130 de kilometri de probă specială pe Transfăgărășan, în zona Câmpulung Muscel și în Pitești.

  Sectorul de drum dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra va fi centrul motorsportului întreaga zi de sâmbătă, când echipajele vor concura și în fața fanilor piteșteni, la o SuperSpecială unică, în preajma Stadionului „Nicolae Dobrin”. Duminică, în a doua zi de concurs, piloții și copiloții se vor deplasa în apropiere de alt oraș important al județului, Câmpulung Muscel, unde sunt programate patru probe pe asfalt.

  Swift Cup

  După doar două etape desfășurate în cupa monomarcă, principalul duel pentru titlul Swift Cup se conturează între două echipaje: Paul Popa & Tudor Mârza și David Tarța alături de Mihai Sandu, cel care revine în postura de navigator al echipajului. Duelurile la zecime de secundă vor continua și în acest weekend între cei patru sportivi care anunță un spectacol pe cinste.

  Cinci echipaje se aliniază la startul Swift Cup în Raliul Argeșului:

   1. Paul Popa & Tudor Mârza
   2. David Tarța & Mihai Sandu
   3. Andrei Gheorghiu & Andrei Brezoszki
   4. Alexandru Benga & Andrei Mitrașcă
   5. Alin Fulga & Ciprian Solomon

  Swift Cup

  Cu evoluții excelente la primele două curse ale sezonului, tânărul Andrei Gheorghiu pornește ca favorit în clasamentul dedicat debutanților din cupa monomarcă. După debutul din județul Harghita, Alexandru Benga și Andrei Mitrașcă vor continua participările din 2022 și la Raliul Argeșului, având în plan creșterea vitezei pe probele speciale. În plus, un nou pilot își face debutul în lumea raliurilor în Swift Cup: Alin Fulga face trecerea de la cursele de anduranță pe circuit la probele speciale de pe Transfăgărășan, avându-l în dreapta pe Ciprian Solomon.

  David Tarta, Swift Cup

  • În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK.
  • Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe.
  • Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.
  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Swift Cup

  Photocredit: Swift Cup


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss