Latest Posts

Echipajele Swift Cup înfruntă Transfăgărășanul la Raliul Argeșului

Vizualizări: 14121

Swift Cup își continuă al zecelea sezon din istorie în acest weekend cu un eveniment renumit în România pentru probele speciale care au loc pe cel mai cunoscut drum al țării.

Swift Cup

Raliul Argeșului este programat în perioada 21-22 mai pe 130 de kilometri de probă specială pe Transfăgărășan, în zona Câmpulung Muscel și în Pitești.

Sectorul de drum dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra va fi centrul motorsportului întreaga zi de sâmbătă, când echipajele vor concura și în fața fanilor piteșteni, la o SuperSpecială unică, în preajma Stadionului „Nicolae Dobrin”. Duminică, în a doua zi de concurs, piloții și copiloții se vor deplasa în apropiere de alt oraș important al județului, Câmpulung Muscel, unde sunt programate patru probe pe asfalt.

Swift Cup

După doar două etape desfășurate în cupa monomarcă, principalul duel pentru titlul Swift Cup se conturează între două echipaje: Paul Popa & Tudor Mârza și David Tarța alături de Mihai Sandu, cel care revine în postura de navigator al echipajului. Duelurile la zecime de secundă vor continua și în acest weekend între cei patru sportivi care anunță un spectacol pe cinste.

Cinci echipaje se aliniază la startul Swift Cup în Raliul Argeșului:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  1. Paul Popa & Tudor Mârza
  2. David Tarța & Mihai Sandu
  3. Andrei Gheorghiu & Andrei Brezoszki
  4. Alexandru Benga & Andrei Mitrașcă
  5. Alin Fulga & Ciprian Solomon

Swift Cup

Cu evoluții excelente la primele două curse ale sezonului, tânărul Andrei Gheorghiu pornește ca favorit în clasamentul dedicat debutanților din cupa monomarcă. După debutul din județul Harghita, Alexandru Benga și Andrei Mitrașcă vor continua participările din 2022 și la Raliul Argeșului, având în plan creșterea vitezei pe probele speciale. În plus, un nou pilot își face debutul în lumea raliurilor în Swift Cup: Alin Fulga face trecerea de la cursele de anduranță pe circuit la probele speciale de pe Transfăgărășan, avându-l în dreapta pe Ciprian Solomon.

David Tarta, Swift Cup

 • În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK.
 • Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe.
 • Parteneri media: RallyMax.ro și ABimages.
 • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Swift Cup

Latest Posts

Don't Miss