Latest Posts

Echipaj tricolor, titlu în Campionatul Bulgar de Rally Raid

Vizualizări: 47280

Echipajul tricolor format din Rudolf Hofman și Rudolf Pal Hofman jr a câștigat titlul național la T3 SSV în cadrul Campionatului Național al Bulgariei, grație celor două victorii înregistrate în acest sezon competițional.

Reprezentând clubul Baja555 România, echipajul format din tată și fiu, acesta din urmă în vârstă de numai 14 ani, s-a impus în etapa finală, care a avut loc la Ruse.

Victoria le-a asigurat și matematic titlul de campioni celor doi reprezentanți ai României, după ce în precedentele două runde, de la Varna și Samokov, obținuseră un succes și un loc secund.

În Campionatul Național de Rally Raid, cei doi s-au clasat pe locul 3 la Open, iar la SSV au încheiat pe poziția secundă. Clasamentele finale sunt disponibile AICI.

În acest an, au mai participat alte două echipaje din țara noastră în campionatul din țara vecină, Emil Nestor și Horia Platona la Varna, iar Vladimir Boerin și Dorin Borsaru, din postura de copilot, au concurat la 3 runde.

Mai multe știri despre Campionate de Rally Raid găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss