More

  Latest Posts

  Echipaj tricolor, titlu în Campionatul Bulgar de Rally Raid

  Echipajul tricolor format din Rudolf Hofman și Rudolf Pal Hofman jr a câștigat titlul național la T3 SSV în cadrul Campionatului Național al Bulgariei, grație celor două victorii înregistrate în acest sezon competițional.

  Reprezentând clubul Baja555 România, echipajul format din tată și fiu, acesta din urmă în vârstă de numai 14 ani, s-a impus în etapa finală, care a avut loc la Ruse.

  Victoria le-a asigurat și matematic titlul de campioni celor doi reprezentanți ai României, după ce în precedentele două runde, de la Varna și Samokov, obținuseră un succes și un loc secund.

  În Campionatul Național de Rally Raid, cei doi s-au clasat pe locul 3 la Open, iar la SSV au încheiat pe poziția secundă. Clasamentele finale sunt disponibile AICI.

  În acest an, au mai participat alte două echipaje din țara noastră în campionatul din țara vecină, Emil Nestor și Horia Platona la Varna, iar Vladimir Boerin și Dorin Borsaru, din postura de copilot, au concurat la 3 runde.

  Mai multe știri despre Campionate de Rally Raid găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss