More

  Latest Posts

  Echipaj Tricolor, locul 3 în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas 2019

  Reprezentanții României în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas, Claudiu Barbu și Paul Spiridon, au încheiat sezonul 2019 pe locul 3 la Grupa T2, la capătul a celor 8 etape desfășurate pe două continente.

  Pe un Nissan Navara, echipajul tricolor Transcarpatic Rally Team a luat startul la 5 din cele 8 etape ale ediției de campionat care s-a încheiat în weekend, în Portugalia.

  Barbu și Spiridon au încheiat pe locul 6 runda din Portugalia, încheind astfel pe locul 3 în clasamentul Grupei T2 din Campionatul Mondial, la numai un punct în spatele portughezului Joao Ferreira, învingător în această ultimă rundă.

  „Suntem fericiți per total, deși dacă nu am fi avut probleme în ultimele două etape, puteam spera chiar la primul loc în clasamentul mondial. În Iordania, am avut probleme tehnice cu doar 70 de kilometri înainte de final, iar în Portugalia, meritam mai mult. Ne bucurăm pentru acest podium și, pentru sezonul viitor, ne vom dori mai mult și pe baza experienței de anul acesta”, a spus Claudiu Barbu, locul 3 în topul piloților.

  În sezonul 2018, Claudiu Barbu și Paul Spiridon au încheiat pe locul 8 în clasamentul grupei din Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas.

  Este a doua mare performanță reușită de Barbu în acest an după ce în ianuarie a reușit să termine, cu succes, Africa Eco Race, la bordul unui Polaris, fără să aibă copilot și echipă tehnică la dispoziție.

  În noiembrie, la ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Rally Raid, care va avea loc la Tulcea, Barbu și Spiridon au nevoie doar de o clasare în Top 5 pentru a-și asigura al doilea titlu național consecutiv la open.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: ABTPhoto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss