Latest Posts

Echipaj Tricolor, locul 3 în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas 2019

Vizualizări: 39768

Reprezentanții României în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas, Claudiu Barbu și Paul Spiridon, au încheiat sezonul 2019 pe locul 3 la Grupa T2, la capătul a celor 8 etape desfășurate pe două continente.

Pe un Nissan Navara, echipajul tricolor Transcarpatic Rally Team a luat startul la 5 din cele 8 etape ale ediției de campionat care s-a încheiat în weekend, în Portugalia.

Barbu și Spiridon au încheiat pe locul 6 runda din Portugalia, încheind astfel pe locul 3 în clasamentul Grupei T2 din Campionatul Mondial, la numai un punct în spatele portughezului Joao Ferreira, învingător în această ultimă rundă.

Echipaj Tricolor, locul 3 în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas 2019

„Suntem fericiți per total, deși dacă nu am fi avut probleme în ultimele două etape, puteam spera chiar la primul loc în clasamentul mondial. În Iordania, am avut probleme tehnice cu doar 70 de kilometri înainte de final, iar în Portugalia, meritam mai mult. Ne bucurăm pentru acest podium și, pentru sezonul viitor, ne vom dori mai mult și pe baza experienței de anul acesta”, a spus Claudiu Barbu, locul 3 în topul piloților.

În sezonul 2018, Claudiu Barbu și Paul Spiridon au încheiat pe locul 8 în clasamentul grupei din Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Echipaj Tricolor, locul 3 în Campionatul Mondial de Cross Countries Bajas 2019

Este a doua mare performanță reușită de Barbu în acest an după ce în ianuarie a reușit să termine, cu succes, Africa Eco Race, la bordul unui Polaris, fără să aibă copilot și echipă tehnică la dispoziție.

În noiembrie, la ultima etapă din acest sezon a Campionatului Național de Rally Raid, care va avea loc la Tulcea, Barbu și Spiridon au nevoie doar de o clasare în Top 5 pentru a-și asigura al doilea titlu național consecutiv la open.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: ABTPhoto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss