Latest Posts

Echipa Williams F1 dezvăluie un nou design pentru mașina lor.

Vizualizări: 18941

Williams și-a prezentat noul design al mașinii înaintea primei curse a sezonului 2020 de Formula 1 care va avea loc în Austria săptămâna viitoare. Echipa de la Grove și-a reînnoit schema de culori ca urmare a divizării cu sponsorul de titlu ROKit luna trecută și a tachinat dezvăluirea joi – cu piloții săi marcând noul job de design „deștept”.

ROKit s-a alăturat echipei pentru începutul anului 2019 și avea un contract pe termen lung în vigoare, însă Williams a ales să rezilieze acordul înainte de data de expirare din motive neprecizate. Designul alb-și-albastru renovat prezintă o prezență crescută a mărcii de la compania alimentară canadiană Sofina și compania globală de tehnologie Acronis.

Partea din față eleronului din spate prezintă numele Williams, dar acest lucru evident ar putea fi înlocuit dacă echipa găsește un alt sponsor major. Noile culori de la Williams vin înaintea unei campanii în care echipa speră să-și întoarcă averile după două campanii tulburătoare, unde a terminat pe ultimul loc în campionatul constructorilor.

Echipa Williams F1 dezvăluie un nou design pentru mașina lor.

Va concura cu George Russell și Nicholas Latifi anul acesta. Cu Williams în căutarea investitorilor care să îi ajute să-și asigure viitorul pe termen lung, a căutat, de asemenea, sponsori înlocuitori pe termen scurt. Vorbind luna trecută, directorul adjunct al echipei, Claire Williams, speră că parteneriatul cu agenția sportivă 1920 Worldwide va ajuta echipa să aducă noi sponsori.

„Lucrăm cu o nouă agenție și dezvoltăm foarte mult modul în care mergem și ducem Williams pe piață, și avem o încredere uriașă în această metodologie”, a spus ea. „Williams a făcut întotdeauna o treabă bună în atragerea de noi parteneri în sportul nostru, în echipa noastră și am toată încrederea că vom continua să facem acest lucru”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acesta este un brand minunat. Este o echipă grozavă. Și suntem într-o aventură foarte interesantă”. ROKiT urmează să devină un sponsor major al echipei Mercedes F1. De asemenea, compania a confirmat că diviziunea sa cu Williams nu va avea niciun impact asupra parteneriatelor sale cu Venturi în Formula E și seria W.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss