More

  Latest Posts

  Echipa VR46 a lui Valentino Rossi dezvăluie motocicleta pentru 2022

  Echipa VR46 Ducati a lui Valentino Rossi a dezvăluit motocicleta pentru primul sezon în MotoGP în 2022, devenind ultima echipă care își dezvăluie culorile.

  După 26 de sezoane de curse de Grand Prix, Rossi s-a retras din curse la sfârșitul campaniei 2021. La începutul anului 2021, VR46 a anunțat că se va extinde în MotoGP în 2022, având anterior echipe în Moto3 și Moto2 – deși partea lui Luca Marini a garajului Avintia a fost condusă de VR46 anul trecut. Geneza MotoGP a lui VR46 a fost învăluită în controverse încă de la început, când o companie saudită cunoscută sub numele de Tanal Entertainment a anunțat că gigantul petrolier Aramco va fi sponsorul principal al echipei.

  Cu toate acestea, un reprezentant de la Aramco a declarat la scurt timp după aceea că nu a existat niciun acord cu VR46 – lucru care a fost reiterat mai târziu în 2021, în ciuda insistențelor VR46 că are de fapt un acord. VR46 a anunțat la sfârșitul anului trecut că sponsorizarea sa de titlu va veni de la o firmă bancară italiană Mooney, punând capăt sagăi Aramco. Așa cum a fost cazul în Moto2 și Moto3, și cu Avintia anul trecut, VR46 va fi condusă de Pablo Nieto – cu Rossi puțin probabil să aibă prea multă prezență în 2022, deoarece se concentrează pe programul său GT World Challenge Europe cu WRT și Audi.

  VR46

  VR46 îl avea pe Marini, în timp ce pilotul său de Moto2, Marco Bezzecchi, va urca în clasa premieră cu echipă. Marini va conduce o Ducati de uzină cu specificațiile actuale în 2022, în timp ce Bezzecchi va fi unul dintre cei trei piloți pe Ducati 2021 în acest sezon. VR46 este una dintre cele patru echipe Ducati de pe grilă în 2022, alături de echipa de uzină, Pramac și Gresini Racing. Datorită extinderii sale în MotoGP cu normă întreagă – preluând sloturile de grilă ale Avintia, care au renunțat la MotoGP la sfârșitul anului trecut – VR46 și-a încetat activitatea Moto3, dar va continua cu echipa sa în Moto2.

  VR46 își va extinde prezența în Moto2 la o a doua echipă cunoscută sub numele de VR46 Master Camp squad, care va rula împreună cu Yamaha. Toate echipele și-au dezvăluit acum modelele pentru sezonul următor, campania 2022 urmând să înceapă pe 6 martie în Qatar.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss