More

  Latest Posts

  Echipa Fordzilla P1, prototipul virtual Ford

  Ar trebui să vedem în Fordzilla P1 începutul unui concept pentru un viitor proiect Le Mans Hypercar? În mod evident, producătorul american privește favorabil dezvoltarea unei platforme comune LMDh, care face posibilă rularea în WEC și IMSA.

  Deocamdată, Ford se concentrează pe virtual, înainte de a ținti mai sus. Producătorul auto a cerut  jucătorilor să se vină cu un concept, împreună cu colaborarea designerilor Ford.

  Echipa Fordzilla este prima echipă de e-ports a Ford. Lansat la Gamescom 2019, Team Fordzilla este format din cinci echipe: Germania, Spania, Italia, Franța, Anglia. Cei mai buni jucători au fost recrutați din toată Europa la diferite evenimente cheie.

  Brandul american explorează constant sinergii digitale și reale. Această explorare a inspirat proiectul Team Fordzilla P1, care nu este altceva decât o mașină de curse virtuală, proiectată în colaborare între designerii Ford și comunitatea de jocuri. Franța este reprezentată de Donald Reignoux, care obișnuia să își împrumute vocea în desene animate, precum Titeuf, Reese în Malcolm sau chiar Peter Parker în Spider-Man.

  Au fost necesare doar șapte săptămâni pentru a transforma designul exterior al lui Arturo Arino și viziunea interioară a lui Robert Engelmann, ambii designeri de la Ford, pentru a veni cu un model real. Structura monococ parțial, acoperită de un habitaclu închis în stil jet. Modelul la scara 1 încorporează toate elementele celor peste 200.000 de voturi exprimate de jucători pe Twitter.

  În prima fază, designerii Ford au lansat subiecte deschise către comunitatea de jocuri prin intermediul rețelelor sociale, printr-o serie de sondaje pe Twitter. Faza 2 a început la mijlocul lunii aprilie, cu etapa de creație.

  Sursa: Fordzilla P1

  Photocredit: Fordzilla P1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss