Latest Posts

Echipa Fordzilla P1, prototipul virtual Ford

Vizualizări: 29410

Ar trebui să vedem în Fordzilla P1 începutul unui concept pentru un viitor proiect Le Mans Hypercar? În mod evident, producătorul american privește favorabil dezvoltarea unei platforme comune LMDh, care face posibilă rularea în WEC și IMSA.

Deocamdată, Ford se concentrează pe virtual, înainte de a ținti mai sus. Producătorul auto a cerut  jucătorilor să se vină cu un concept, împreună cu colaborarea designerilor Ford.

Echipa Fordzilla este prima echipă de e-ports a Ford. Lansat la Gamescom 2019, Team Fordzilla este format din cinci echipe: Germania, Spania, Italia, Franța, Anglia. Cei mai buni jucători au fost recrutați din toată Europa la diferite evenimente cheie.

Echipa Fordzilla P1, prototipul virtual Ford

Brandul american explorează constant sinergii digitale și reale. Această explorare a inspirat proiectul Team Fordzilla P1, care nu este altceva decât o mașină de curse virtuală, proiectată în colaborare între designerii Ford și comunitatea de jocuri. Franța este reprezentată de Donald Reignoux, care obișnuia să își împrumute vocea în desene animate, precum Titeuf, Reese în Malcolm sau chiar Peter Parker în Spider-Man.

Au fost necesare doar șapte săptămâni pentru a transforma designul exterior al lui Arturo Arino și viziunea interioară a lui Robert Engelmann, ambii designeri de la Ford, pentru a veni cu un model real. Structura monococ parțial, acoperită de un habitaclu închis în stil jet. Modelul la scara 1 încorporează toate elementele celor peste 200.000 de voturi exprimate de jucători pe Twitter.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În prima fază, designerii Ford au lansat subiecte deschise către comunitatea de jocuri prin intermediul rețelelor sociale, printr-o serie de sondaje pe Twitter. Faza 2 a început la mijlocul lunii aprilie, cu etapa de creație.

Sursa: Fordzilla P1
Photocredit: Fordzilla P1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fordzilla P1

Latest Posts

Don't Miss