More

  Latest Posts

  Echipa de uzină Corvette C8.R este confirmată pentru Runda WEC de la COTA

  Noul Chevrolet Corvette C8.R cu motor amplasat central va face o apariție timpurie surprinzătoare în Campionatul Mondial de Anduranță FIA, Corvette Racing fiind confirmată pentru următoarea rundă a sezonului 2019-20 la Circuit of the Americas.

  Un singur Corvette GTE-Pro a fost introdus de echipa de fabrică Pratt & Miller, cu o linie de piloți deja anunțată.

  Aceasta va marca singura a doua ieșire a mașinii, noul C8.R urmând să debuteze în Campionatul IMSA WeatherTech SportsCar, care deschide sezonul Rolex 24 la Daytona cu o lună mai devreme.

  Corvette Racing a participat la două evenimente WEC din sezonul regulat în „Super Sezonul” 2018-19, pentru a îndeplini cerința ACO de a asigura două intrări de fabrică pentru Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

  Nu este clar dacă această intrare pentru prima din cele două curse WEC de pe teritoriul Statelor Unite va îndeplini aceleași criterii.

  Adăugarea echipei de uzină Corvette aduce clasa GTE-Pro la șapte mașini pentru cursa de șase ore de la Lone Star Le Mans și 31 la general pentru a cincea rundă a sezonului.

  Nu a fost adusă nici o modificare listei preliminare de intrare, în afară de revenirea lui Felipe Fraga în echipajul #57 Team Project 1, mașină care a câștigat ultima etapă din Bahrain cu Ben Keating, Jeroen Bleekemolen și Larry ten Voorde.

  Evenimentul de la Lone Star Le Mans va avea loc pe 22-23 Februarie.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: General Motors / Richard Prince


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss