Latest Posts

Echipa de uzină Corvette C8.R este confirmată pentru Runda WEC de la COTA

Vizualizări: 27238

Noul Chevrolet Corvette C8.R cu motor amplasat central va face o apariție timpurie surprinzătoare în Campionatul Mondial de Anduranță FIA, Corvette Racing fiind confirmată pentru următoarea rundă a sezonului 2019-20 la Circuit of the Americas.

Un singur Corvette GTE-Pro a fost introdus de echipa de fabrică Pratt & Miller, cu o linie de piloți deja anunțată.

Aceasta va marca singura a doua ieșire a mașinii, noul C8.R urmând să debuteze în Campionatul IMSA WeatherTech SportsCar, care deschide sezonul Rolex 24 la Daytona cu o lună mai devreme.

Corvette Racing a participat la două evenimente WEC din sezonul regulat în „Super Sezonul” 2018-19, pentru a îndeplini cerința ACO de a asigura două intrări de fabrică pentru Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

Nu este clar dacă această intrare pentru prima din cele două curse WEC de pe teritoriul Statelor Unite va îndeplini aceleași criterii.

Adăugarea echipei de uzină Corvette aduce clasa GTE-Pro la șapte mașini pentru cursa de șase ore de la Lone Star Le Mans și 31 la general pentru a cincea rundă a sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nu a fost adusă nici o modificare listei preliminare de intrare, în afară de revenirea lui Felipe Fraga în echipajul #57 Team Project 1, mașină care a câștigat ultima etapă din Bahrain cu Ben Keating, Jeroen Bleekemolen și Larry ten Voorde.

Evenimentul de la Lone Star Le Mans va avea loc pe 22-23 Februarie.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: General Motors / Richard Prince
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss