Latest Posts

Echipa de MotoGP a lui Rossi a finalizat înţelegerea cu Mooney

Vizualizări: 11348

Echipa de MotoGP a lui Valentino Rossi și-a finalizat înţelegerea cu sponsorul principal în urma unei lungi discuţii în care a fost implicat gigantul petrolier din Arabia Saudită Aramco, care nu va susține VR46 Racing.

Venirea echipei lui Rossi la MotoGP pentru 2022 a fost anunțată pentru prima dată la începutul acestui an, o companie saudită cunoscută sub numele de Tanal Entertainment dezvăluind echipa și o presupusă susținere din partea Aramco.

Dar, într-o declarație emisă, Aramco a negat orice implicare – și a continuat să nege că a convenit asupra unui acord cu Tanal sau VR46 în lunile următoare, deși Rossi a insistat în mod repetat că există un acord.

Când MotoGP și-a publicat lista provizorie de înscrieri pentru sezonul 2022 în noiembrie, a enumerat VR46 fără ca Aramco să fie etichetat în numele său.

VR46 a confirmat acum că a încheiat un acord cu compania bancară italiană Mooney pentru a fi sponsorul de titlu pentru 2022 în Moto2 și MotoGP – cu echipa cunoscută acum ca Mooney VR46 Racing Team.

O scurtă declarație a echipei spunea: „Mooney, prima companie italiană de servicii bancare și plăți de proximitate, va fi noul sponsor principal al VR46 Racing Team, echipa de curse creată de Valentino Rossi și protagonistă la categoriile MotoGP și Moto2 din lume. campionat.

„În urma acordului, denumirea echipei va fi Mooney VR46 Racing Team și va fi folosită în toate imaginile echipei (inclusiv motociclete și costumele pilotilor) și în comunicările oficiale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Informații suplimentare vor fi dezvăluite pe 3 ianuarie.”

Echipa VR46 va fi condusă de Pablo Nieto – actualul șef al echipei VR46 în Moto2 – și va pregăti mototciclete Ducati vechi de un an pentru Luca Marini și începătorul MotoGP Marco Bezzecchi.

Ținuta lui Rossi preia locurile pe grila echipei Avintia care a părăsit MotoGP la încheierea campaniei 2021.

Nu este clar cât de multă implicare va avea Rossi pe pistă în echipa VR46 în 2022, deoarece se pregătește să se îmbarce într-un sezon de curse GT.

La începutul acestei luni, Rossi a testat un Audi R8 LMS GT3 pentru renumita echipă belgiană de curse de mașini sport WRT.

În Moto2, VR46 va avea două echipe în sezonul viitor, după ce a convenit cu Yamaha pentru a forma echipa Yamaha VR46 Master Camp – care va acționa ca o echipă de dezvoltare a pilotilor pentru marca japoneză.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss