Latest Posts

Echipa de management lui Valtteri Bottas inițiază discuții cu Renault F1.

Vizualizări: 10428

Echipa de management ale lui Valtteri Bottas a inițiat contactul cu Renault pe locul său vacant pentru 2021, potrivit unui raport german. Daniel Ricciardo va părăsi echipa de la Enstone la sfârșitul sezonului 2020 pentru a se alătura McLaren, lăsând un loc deschis la una dintre cele mai importante echipe din mijlocul Formulei 1.

Mercedes încă va anunța cine va conduce pentru ei în 2021, cu toate acestea, este de așteptat ca șase campion mondial, Lewis Hamilton, să rămână încă o perioadă multianuală. Cel mai mare semn de întrebare pare să fie cel care va ocupa cel de-al doilea loc la săgețile de argint, Sebastian Vettel fiind etichetat drept concurență în urma plecării sale de la Ferrari.

În timp ce șeful Mercedes, Toto Wolff, a recunoscut că perspectiva de a-l avea pe Vettel la echipă este „interesantă”, el spune că de patru ori campion nu este în topul listei sale de dorințe pentru 2021. George Russell, care și-a făcut debutul în F1 anul trecut, este un pilot de juniori Mercedes și a fost legat de o promovare în echipa câștigătoare a campionatului din perioada 2014-2019.

Mercedes a adus trei dintre piloții săi juniori (Pascal Wehrlein, Esteban Ocon și Russell) în F1, însă niciunul nu a primit un contract de cursă cu echipa principală. În timp ce Bottas participă și la al cincilea sezon cu Mercedes, există raporturi că managementul sau a fost în contact cu Renault despre scaunul care a fost lăsat gol pentru sezonul 2021 de Daniel Ricciardo, care se va muta la McLaren.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss