More

  Latest Posts

  Echipa de management lui Valtteri Bottas inițiază discuții cu Renault F1.

  Echipa de management ale lui Valtteri Bottas a inițiat contactul cu Renault pe locul său vacant pentru 2021, potrivit unui raport german. Daniel Ricciardo va părăsi echipa de la Enstone la sfârșitul sezonului 2020 pentru a se alătura McLaren, lăsând un loc deschis la una dintre cele mai importante echipe din mijlocul Formulei 1.

  Mercedes încă va anunța cine va conduce pentru ei în 2021, cu toate acestea, este de așteptat ca șase campion mondial, Lewis Hamilton, să rămână încă o perioadă multianuală. Cel mai mare semn de întrebare pare să fie cel care va ocupa cel de-al doilea loc la săgețile de argint, Sebastian Vettel fiind etichetat drept concurență în urma plecării sale de la Ferrari.

  În timp ce șeful Mercedes, Toto Wolff, a recunoscut că perspectiva de a-l avea pe Vettel la echipă este „interesantă”, el spune că de patru ori campion nu este în topul listei sale de dorințe pentru 2021. George Russell, care și-a făcut debutul în F1 anul trecut, este un pilot de juniori Mercedes și a fost legat de o promovare în echipa câștigătoare a campionatului din perioada 2014-2019.

  Mercedes a adus trei dintre piloții săi juniori (Pascal Wehrlein, Esteban Ocon și Russell) în F1, însă niciunul nu a primit un contract de cursă cu echipa principală. În timp ce Bottas participă și la al cincilea sezon cu Mercedes, există raporturi că managementul sau a fost în contact cu Renault despre scaunul care a fost lăsat gol pentru sezonul 2021 de Daniel Ricciardo, care se va muta la McLaren.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss