Latest Posts

Echipa Aston Martin F1 încheie un contract de sponsorizare Aramco

Vizualizări: 11593

Echipa Aston Martin de Formula 1 a semnat un contract de sponsorizare gigantul petrolier Aramco.

„Parteneriatul strategic pe termen lung” înseamnă că echipa britanică va fi cunoscută ca Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1 Team de acum înainte. Acordul include drepturi de sponsorizare, un acord de licență și cercetare și dezvoltare în comun de combustibili durabili, lubrifianți avansați și materiale nemetalice în vehicule, potrivit unui comunicat al echipei. Gigantul petrolier din Arabia Saudită Aramco are deja un acord cu Formula 1, publicitatea sa pe pistă fiind vizibilă în mai multe curse de-a lungul sezonului.

Acordul cu Aramco este în primul rând comercial, însă, deoarece Aston Martin nu va folosi combustibil sau ulei de la companie, ci va continua cu Petronas ca toate echipele propulsate de Mercedes. „Suntem în sportul de a câștiga, așa că sunt încântat să salut un partener incredibil de talia Aramco, despre care am învățat din acest proces că are o cantitate enormă de proprietate intelectuală și capacitate tehnică, ceea ce știu că va ajuta foarte mult echipa noastră să să ne atingem obiectivele de a câștiga campionatele mondiale de Formula 1”, a spus proprietarul echipei, Lawrence Stroll.

„Parteneriatul nostru istoric demonstrează amploarea ambiției noastre de a face din echipa noastră o forță de pionierat și câștigătoare în Formula 1 și de a prezenta sustenabilitatea și performanța produselor Aramco.”

Aramco

Vicepreședintele senior al Aramco, Mohammed Al Qahtani, a adăugat: „Parteneriatul reflectă eforturile Aramco de a reduce emisiile în industria auto și a transporturilor la nivel mondial. „Ambiția noastră este să furnizăm combustibili și lubrifianți premium sectorului auto global, iar colaborarea noastră cu echipa Aston Martin va contribui la creșterea gradului de conștientizare a produselor noastre de înaltă calitate.

„Este o alianță care valorifică angajamentul nostru comun față de excelența în inginerie și inovație și are potențialul de a oferi rezultate câștigătoare atât pe pistă, cât și în afara acesteia.” Aston Martin își va dezvălui mașina de Formula 1 din 2022 pe 10 februarie la sediul producătorului auto din Gaydon. Echipa a terminat pe locul șapte în campionatul constructorilor în sezonul 2021 de Formula 1, scăzând cu trei locuri față de 2020, când a concurat ca Racing Point. Aston Martin va păstra o echipă de piloți neschimbată formată din Sebastian Vettel și Lance Stroll în acest an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss