Latest Posts

Ecclestone face declarații îndrăznețe despre contractul lui Hamilton

Vizualizări: 15221

Povestea legată de contractul lui Hamilton continuă și luminița de la capătul tunelului nu pare să se arate. Britanicul trebuia să ajungă la un nou acord, alături de Mercedes, de ceva timp, cu toate acestea, din varii motive, nu s-a întâmplat încă. După cum s-a zvonit, cererile pilotului ar fi exagerate.

În toată această perioadă, apropiații lui Hamilton, au avut câte o opinie despre subiect. Tatăl lui, consideră că se va face un nou contract, la fel consideră și fostul mecanic de la McLaren Marc Priestly. Acum Bernie Ecclestone vine cu propria opinie.

Fostul CEO al Formulei 1, spune că noul acord ar fi fost deja făcut. Ecclestone zice că singurul motiv pentru care nu s-a făcut deja anunțul, este de dragul spectacolului: „Este totul doar un spectacol gratuit, pentru ca Lewis să rămână cap de afiș în această perioadă.”

Câteodată este bine să rămâi doar cu anumite aspecte legate de vorbele lui Ecclestone, dar acum, nu poți să nu asculți, având în vedere istoria pe care Hamilton o are cu echipa. Cu toate acestea, trebuie luată în calcul și performanța lui George Russell din Marele Premiu al Sakhir-ului, astfel există o mică șansă să fim surprinși.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss