More

  Latest Posts

  Ecclestone face declarații îndrăznețe despre contractul lui Hamilton

  Povestea legată de contractul lui Hamilton continuă și luminița de la capătul tunelului nu pare să se arate. Britanicul trebuia să ajungă la un nou acord, alături de Mercedes, de ceva timp, cu toate acestea, din varii motive, nu s-a întâmplat încă. După cum s-a zvonit, cererile pilotului ar fi exagerate.

  În toată această perioadă, apropiații lui Hamilton, au avut câte o opinie despre subiect. Tatăl lui, consideră că se va face un nou contract, la fel consideră și fostul mecanic de la McLaren Marc Priestly. Acum Bernie Ecclestone vine cu propria opinie.

  Fostul CEO al Formulei 1, spune că noul acord ar fi fost deja făcut. Ecclestone zice că singurul motiv pentru care nu s-a făcut deja anunțul, este de dragul spectacolului: „Este totul doar un spectacol gratuit, pentru ca Lewis să rămână cap de afiș în această perioadă.”

  Câteodată este bine să rămâi doar cu anumite aspecte legate de vorbele lui Ecclestone, dar acum, nu poți să nu asculți, având în vedere istoria pe care Hamilton o are cu echipa. Cu toate acestea, trebuie luată în calcul și performanța lui George Russell din Marele Premiu al Sakhir-ului, astfel există o mică șansă să fim surprinși.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss