More

  Latest Posts

  E-Sports: Bentley Motorsport intră în lumea curselor virtuale.

  Bentley Motorsport s-a mutat în lumea sporturilor electronice anunțând debutul al echipei Bentley în campionatul de curselor sim – seria de șase etape, SRO E-Sport GT Series. Bentley va intra cu echipe; în cursa de clasă „PRO” pentru piloți din lumea de curse reală, în cursa de clasă „Silver” pentru piloții E-Sports elite și va demonstra sprijin pentru toți piloții Continental GT3 din întreaga lume, în cadrul evenimentelor din clasa „AM”.

  Paul Williams, director la Bentley Motorsport, spune: „Indiferent dacă este un adevărat pilot la nivel mondial, un pilot SIM profi sau un jucător care face cursă pentru distracție, dacă alegi să concurezi în Continental GT3, faci parte din familia noastră de E-Sports.  Pentru a sprijini această familie în creștere, am intrat ca producător pentru SRO E-Sport GT Series, și a angajat echipa noastră de curse din lumea reală pentru a ajuta piloții cu setarea și promovarea în social media ”.

  Pentru a sărbători anunțul, livrea al echipei, purtată de Continental GT3, care a câștigat cursa Bathurst 12 Hours, ediție 2020, va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de Assetto Corsa Competizione. Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri de la Kunos, dezvoltatorii Assetto Corsa Competizione, pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru sezonul viitor și vorbim cu profesioniștii curse sim, care nu numai că ne pot reprezenta pe traseu, dar îi pot ajuta și pe piloții noștri din lumea reală, cu set-up și curse în Assetto Corse Competizione.

  Paul adaugă: „Am intrat în SRO E-Sport GT Series Charity Challenge în urmă cu câteva săptămâni și am fost incredibil de impresionați de calitatea producției și de curse. Acesta este cu siguranță locul potrivit pentru a fi în competiție.” Seria din șase runde reflectă evenimentele din GT World Challenge Europe, iar prima rundă va avea loc la Silverstone pe 26 aprilie.

  Sursa: Bentley Motorsport

  Photocredit: Bentley Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss