Latest Posts

E-Sports: Bentley Motorsport intră în lumea curselor virtuale.

Vizualizări: 36065

Bentley Motorsport s-a mutat în lumea sporturilor electronice anunțând debutul al echipei Bentley în campionatul de curselor sim – seria de șase etape, SRO E-Sport GT Series. Bentley va intra cu echipe; în cursa de clasă „PRO” pentru piloți din lumea de curse reală, în cursa de clasă „Silver” pentru piloții E-Sports elite și va demonstra sprijin pentru toți piloții Continental GT3 din întreaga lume, în cadrul evenimentelor din clasa „AM”.

Paul Williams, director la Bentley Motorsport, spune: „Indiferent dacă este un adevărat pilot la nivel mondial, un pilot SIM profi sau un jucător care face cursă pentru distracție, dacă alegi să concurezi în Continental GT3, faci parte din familia noastră de E-Sports.  Pentru a sprijini această familie în creștere, am intrat ca producător pentru SRO E-Sport GT Series, și a angajat echipa noastră de curse din lumea reală pentru a ajuta piloții cu setarea și promovarea în social media ”.

Pentru a sărbători anunțul, livrea al echipei, purtată de Continental GT3, care a câștigat cursa Bathurst 12 Hours, ediție 2020, va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de Assetto Corsa Competizione. Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri de la Kunos, dezvoltatorii Assetto Corsa Competizione, pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru sezonul viitor și vorbim cu profesioniștii curse sim, care nu numai că ne pot reprezenta pe traseu, dar îi pot ajuta și pe piloții noștri din lumea reală, cu set-up și curse în Assetto Corse Competizione.

Paul adaugă: „Am intrat în SRO E-Sport GT Series Charity Challenge în urmă cu câteva săptămâni și am fost incredibil de impresionați de calitatea producției și de curse. Acesta este cu siguranță locul potrivit pentru a fi în competiție.” Seria din șase runde reflectă evenimentele din GT World Challenge Europe, iar prima rundă va avea loc la Silverstone pe 26 aprilie.

Sursa: Bentley Motorsport
Photocredit: Bentley Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Bentley Motorsport

Latest Posts

Don't Miss