Latest Posts

După investigație: Christian Horner directorul echipei Red Bull, poate rămâne în funcție

Vizualizări: 82468

Christian Horner poate rămâne la Red Bull Racing. O anchetă independentă decide în favoarea celui mai longeviv șef de echipă din Formula 1.

Decizia a fost luată: Cristian Horner poate rămâne director de echipă la Red Bull Racing. O anchetă independentă care a durat o săptămână a respins plângerea depusă împotriva britanicului, după cum a anunțat Red Bull miercuri seară în Bahrain. Șeful echipei a fost acuzat de comportament personal neadecvat față de o angajată. Acest lucru înseamnă că echipa campioană mondială nu va rămâne fără director de echipă cu doar câteva zile înainte de startul sezonului 2024 al Formulei 1, așa cum se temea.

“Red Bull poate confirma că plângerea a fost respinsă”, se arată într-un comunicat al grupului Red Bull. Compania a inițiat investigația independentă. Cu precizarea: “Partea reclamantă are dreptul de a face apel”.

Red Bull este convins că ancheta a fost corectă, completă și imparțială”, mai precizează grupul. Nu sunt oferite alte detalii: “Raportul de investigație este confidențial și conține informații private ale părților și ale terților care au participat la investigație. Din respect pentru toate părțile implicate, Red Bull nu va face alte comentarii. Red Bull va continua să îndeplinească cele mai înalte standarde ale angajatorului”.

Horner

Rezultatul după o lungă investigație

Zvonurile despre comportamentul nepotrivit al lui Horner circulă de luni de zile în paddock-ul Formulei 1. La 5 februarie 2024, compania-mamă Red Bull a confirmat investigația, care a fost efectuată de un avocat investigator independent.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu ocazia prezentării modelului Red Bull RB20 pentru sezonul 2024 al Formulei 1, Horner a comentat public pentru prima dată acuzațiile. În vârstă de 50 de ani, acesta a respins acuzațiile. În timpul testelor de pilotaj din Bahrain, săptămâna trecută, nu a mai comentat acuzațiile și și-a justificat tăcerea prin procedurile în curs.

Procesul a trenat și din cauza faptului că cei doi proprietari Red Bull aveau opinii diferite. Probabil că Horner trebuie să le mulțumească proprietarilor majoritari thailandezi pentru că se află încă în funcție. În timp ce investigația era în curs de desfășurare, partenerii americani ai echipei au făcut și ei presiuni asupra echipei și au cerut o anchetă completă în acest caz.

Horner este cel mai longeviv șef de echipă din Formula 1. El se află la cârma echipei de curse de când s-a alăturat companiei austriece de băuturi energizante în sezonul 2005. Sub conducerea britanicului, Red Bull Racing a câștigat șapte campionate mondiale de piloți și șase titluri la constructori. În 2023, Red Bull a câștigat 21 din cele 22 de Mari Premii, devenind astfel cel mai de succes sezon din istoria Formulei 1.

Horner

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss