More

  Latest Posts

  După ce a impresionat în ERC1 Junior, Cais completează 2020 cu un podium în Ungaria

  Erik Cais a marcat un sezon inaugural puternic, concurând la nivelul Rally2 cu un podium la Taxi4 Mikulás Rallye din Ungaria, la începutul acestei luni.

  Cais, fost campion la mountain bike coborâre, a urcat spre Campionatul FIA ERC1 Junior pentru 2020, după ce a impresionat în ERC3 / ERC3 Junior.

  Conducând un Ford Fiesta R5 MkII pentru echipa Yacco ACCR, talentul ceh, în vârstă de 21 de ani, a terminat pe locul cinci în ERC1 Junior, și cu cel mai bun loc al treilea de clasă din sezon la Rally Fafe Montelongo, punctul culminant al unei campanii promițătoare.

  La Taxi4 Mikulás Rallye, runda finală a campionatului Ungariei din 2020, Cais a fost copilotat spre locul doi la general și spre două victorii de etapă alături de copilotul Kateřina Janovská. “Nu aș fi putut cere un final mai bun al acestui sezon”, a spus Cais.

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss