More

  Latest Posts

  Duelul intens din Swift Cup continuă cu Raliul Perla Harghitei.

  Cunoscut pentru probele speciale rapide și atmosfera frumoasă oferită de fanii locali, Raliul Perla Harghitei este a doua etapă Swift Cup din 2021. După duelurile acerbe de la Tess Rally Brașov, cupa monomarcă continuă cu o nouă cursă spectaculoasă pe asfalt, desfășurată în perioada 7-8 mai pe drumurile din jurul municipiului Odorheiu Secuiesc.

  Swift Cup

  Swift Cup a debutat la finalul lunii martie cu o cursă de excepție, zece echipaje luptându-se pentru victorie la bordul modelelor Swift Sport. În final, învingătorii Radu Necula și Adrian Temeș s-au impus cu un avans de doar 11 secunde în fața echipajului Bogdan Talașman & Andrei Mitrașcă, în timp ce Cristi Cotan și Dan Simota au încheiat podiumul la alte 27 de secunde. Debutul de sezon a fost caracterizat de schimbări succesive de lider și podium, sporind spectacolul și dovedind competitivitatea echipajelor și a modelului Swift Sport.

  Raliul Perla Harghitei debutează în această seară cu startul festiv, programat în centrul Odorheiului Secuiesc, începând cu ora 20:00. După testele oficiale, programate vineri dimineață, echipajele vor porni pe trei probe speciale în prima zi de concurs. Sâmbătă, concurenții vor „alerga” pe alte nouă secțiuni cronometrate, pentru un total de peste 112 kilometri de probă specială.

  Prezența numeroasă de la Tess Rally Brașov continuă și la Raliul Perla Harghitei, unde opt echipaje vor lua startul în Swift Cup. Principalii favoriți pentru un nou duel strâns sunt prezenți, însă două echipaje de la prima etapă sunt absente la cursa harghiteană: Bogdan Gheorghiu & Andrei Gheorghiu și Sergiu Dinulescu & Dumitru Gheorghe.

  Swift Cup

  Cele opt echipaje care vor lua startul în Raliul Perla Harghitei sunt:

   1. Radu Necula și Adrian Temeș
   2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
   3. Cristi Cotan și Dan Simota
   4. Cristian Sugar și Aurelian Hanea
   5. Paul Popa și Teodor Gabriel Găînă
   6. Claudiu Albuț și Iulian Gheorghe
   7. Artur Luca și Iulian Gheorghe
   8. David Tarța & Andrei Brezoszki

  După victoria de la prima etapă a cupei monomarcă, Radu Necula și Adrian Temeș vor porni în Raliul Perla Harghitei cu dorința repetării rezultatului din luna martie. Echipajul pleacă cu una dintre primele șanse la victorie, însă vă avea de luptat pentru laurii primului loc cu Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă. Desigur, numeroși alți piloți și copiloți pleacă în postura de pretendenți la podium și se vor implica în duelul pentru victorie în cursa din acest weekend.

  Cu un loc trei la Brașov, Cristi Cotan și Dan Simota vor crește ritmul și vor ținti podiumul sau victoria, precum vor face și alte echipaje care au viteza necesară pentru un succes: Cristian Sugar și Aurelian Hanea, Paul Popa & Teodor Gabriel Găînă sau David Tarța & Andrei Brezoszki.

  În final, cu un progres semnificativ la prima etapă din 2021, Artur Luca și Iulian Gheorghe, cât și Claudiu Albuț și Radu Ursu se vor duela pentru un loc pe podium într-o cursă în care constanța și ritmul rapid sunt cheia unui rezultat bun.

  Swift Cup

  În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat RallyMax.ro

  Photocredit: Mihnea Tatu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss