Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Duelul din Swift Cup se mută pe Transfăgărăşan.

  Caravana Swift Cup îşi continuă duelurile din acest an cu ocazia Raliului Argeşului, a patra etapă din cupa monomarcă. Cunoscută pentru parcurgerea celebrului Transfăgărășan, competiția va avea parte de un program asemănător cu cel din 2020.

  Etapa argeşeană va debuta oficial joi, 10 iunie, cu ocazia startului festiv din Piaţa Primăriei din Piteşti, urmând ca vineri să aibă loc shakedown-ul şi patru probe speciale în zona Câmpulung, totalizând 43 de kilometri. Sâmbătă, concurenții vor fi prezenţi pe sectorul celebru de drum din zona Transfăgărăşanului, unde alte 4 probe vor hotărî câştigătorul rundei, totalul pentru ultima zi de concurs fiind 79,70 km cronometraţi.

  Swift

  După debutul spectaculos din Swift Cup unde am avut parte de 3 câştigători diferiţi de etapă, cursa argeşeană se anunţă una la fel de interesantă ţinând cont şi de dinamica probelor speciale. Participanții în cupa monomarcă vor avea parte de condiții variate, cu drumuri înguste și tehnice, late și rapide, dar și de o probă-maraton de 27 de kilometri pe Transfăgărășan, parcursă dus-întors.

  Șase echipaje vor lua startul în acest weekend în Swift Cup în Raliul Argeșului, principalii candidați la titlu fiind toți prezenți pe probele de lângă Pitești. Se anunţă o cursă care merită urmărită, unde există șansa de a încununa al patrulea câștigător diferit din tot atâtea etape disputate sau vom avea primul echipaj care își trece în cont dubla în 2021.

  Cele șase echipaje sunt următoarele, în ordinea clasamentului la zi:

   1. Radu Necula & Adrian Temeș
   2. Bogdan Talașman & Andrei Mitrașcă
   3. Cristi Sugár & Mihaela Balint
   4. Paul Popa & Teodor Gabriel Găină
   5. David Tarța & Sorin Colceriu
   6. Artur Luca & Raul Badiu

  Lideri în clasamentul provizoriu după trei etape, Radu Necula și Adrian Temeș țintesc o nouă victorie și își doresc să scape de problemele tehnice care le-au afectat rezultatele la Harghita și în Maramureș. În paralel, Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă speră să facă pasul următor și să obțină primul succes al sezonului, după trei podiumuri consecutive, date de un ritm rapid și foarte constant.

  Swift

  După victoria de la Harghita și ieșirea în decor din Maramureș, Cristi Sugár schimbă copilotul, urmând a concura alături de Mihaela Balint, și își propune un nou succes. Paul Popa și Teodor Gabriel Găină speră la o victorie, după ce s-au aflat la conducerea Raliului Perla Harghitei înaintea unei ieșiri în decor, în timp ce David Tarța speră să repete performanța de la raliul de casă, din Maramureș. Tânărul va concura alături de un nou copilot, Sorin Colceriu, în timp ce Artur Luca face și el o schimbare de navigator, urmând a-l avea în dreapta pe pilotul Raul Badiu, instructorul său.

  În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

  Swift Cup

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat RallyMax.ro

  Photocredit: Mihnea Tatu Photography  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss