GP24 Media

LATEST POSTS

Duelul din Swift Cup se mută pe Transfăgărăşan.

Vizualizări: 18936

Caravana Swift Cup îşi continuă duelurile din acest an cu ocazia Raliului Argeşului, a patra etapă din cupa monomarcă. Cunoscută pentru parcurgerea celebrului Transfăgărășan, competiția va avea parte de un program asemănător cu cel din 2020.

Etapa argeşeană va debuta oficial joi, 10 iunie, cu ocazia startului festiv din Piaţa Primăriei din Piteşti, urmând ca vineri să aibă loc shakedown-ul şi patru probe speciale în zona Câmpulung, totalizând 43 de kilometri. Sâmbătă, concurenții vor fi prezenţi pe sectorul celebru de drum din zona Transfăgărăşanului, unde alte 4 probe vor hotărî câştigătorul rundei, totalul pentru ultima zi de concurs fiind 79,70 km cronometraţi.

Swift

După debutul spectaculos din Swift Cup unde am avut parte de 3 câştigători diferiţi de etapă, cursa argeşeană se anunţă una la fel de interesantă ţinând cont şi de dinamica probelor speciale. Participanții în cupa monomarcă vor avea parte de condiții variate, cu drumuri înguste și tehnice, late și rapide, dar și de o probă-maraton de 27 de kilometri pe Transfăgărășan, parcursă dus-întors.

Șase echipaje vor lua startul în acest weekend în Swift Cup în Raliul Argeșului, principalii candidați la titlu fiind toți prezenți pe probele de lângă Pitești. Se anunţă o cursă care merită urmărită, unde există șansa de a încununa al patrulea câștigător diferit din tot atâtea etape disputate sau vom avea primul echipaj care își trece în cont dubla în 2021.

Cele șase echipaje sunt următoarele, în ordinea clasamentului la zi:

  1. Radu Necula & Adrian Temeș
  2. Bogdan Talașman & Andrei Mitrașcă
  3. Cristi Sugár & Mihaela Balint
  4. Paul Popa & Teodor Gabriel Găină
  5. David Tarța & Sorin Colceriu
  6. Artur Luca & Raul Badiu

Lideri în clasamentul provizoriu după trei etape, Radu Necula și Adrian Temeș țintesc o nouă victorie și își doresc să scape de problemele tehnice care le-au afectat rezultatele la Harghita și în Maramureș. În paralel, Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă speră să facă pasul următor și să obțină primul succes al sezonului, după trei podiumuri consecutive, date de un ritm rapid și foarte constant.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Swift

După victoria de la Harghita și ieșirea în decor din Maramureș, Cristi Sugár schimbă copilotul, urmând a concura alături de Mihaela Balint, și își propune un nou succes. Paul Popa și Teodor Gabriel Găină speră la o victorie, după ce s-au aflat la conducerea Raliului Perla Harghitei înaintea unei ieșiri în decor, în timp ce David Tarța speră să repete performanța de la raliul de casă, din Maramureș. Tânărul va concura alături de un nou copilot, Sorin Colceriu, în timp ce Artur Luca face și el o schimbare de navigator, urmând a-l avea în dreapta pe pilotul Raul Badiu, instructorul său.

În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

Swift Cup

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat RallyMax.ro
Photocredit: Mihnea Tatu Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES