More

  Latest Posts

  Ducati urmărește coroana Constructorilor pentru a încheia sezonul 2021 în stil

  Marca italiană Ducati își propune să încheie un sezon de succes cu două titluri din trei.

  GP-ul Emilia-Romagna nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit Ducati. Accidentele pentru Jack Miller și apoi coechipierul Ducati Lenovo Team, Francesco Bagnaia, la virajul 15, au văzut în cele din urmă titlul Piloţilor din 2021 scăpandu-le din mâini.

  Cu toate acestea, nu totul este pierdut în acest sezon pentru marca italiană.

  Evident, dezamăgirea de la DNF-ul dublu de la Misano pentru echipă a usturat. Dar scenele de după cursă, când proaspăt încoronatul Campion Mondial Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) a intrat în pitlane, au fost fantastice de văzut.

  Trio-ul format din Davide Tardozzi, Paolo Ciabatti și Gigi Dall’Igna – au ieșit din garaj pentru a-l felicita pe Quartararo pentru un sezon fantastic. Sportivitate la maxim.

  dsc8178.middle

  Bagnaia a fost singurul pilot care i-a pus piedici cu adevărat lui Quartararo în 2021, în timp ce Ducati nu a văzut pe niciunul dintre pilotii lor să urce pe podium doar de patru ori în acest sezon. Și în ciuda faptului că Jorge Martin, Bagnaia şi Miller s-au prăbușit duminică la Misano, una dintre vedetele strălucitoare ale Ducati în acest sezon a câștigat al doilea podium din sezon.

  Pilotul respectiv este, desigur, Enea Bastianini (Avintia Esponsorama). Campionul Mondial Moto2 din 2020 a terminat pe pozițiile 6, 3, 6 și 3 în ultimele sale patru curse – cu echipamente Desmosedici mai vechi – pentru a prelua conducerea în cursa pentru a deveni Rookie of the Year 2021 împotriva lui Martin.

  Cel de-al doilea podium al lui Bestia din 2021 a fost un alt semn că el va fi un lider obișnuit sezonul următor în clasa regină, adăugând la arsenalul electrizant de piloți Ducati.

  În timp ce cel mai recent podium al lui Bastianini a fost excepțional pentru pilot, echipă și producător în general, aportul său de 16 puncte a fost, de asemenea, crucial pentru obiectivele rămase ale Ducati în 2021.

  În principal, titlul de Constructori. Ducati a câștigat sezonul trecut și, după cum a explicat directorul sportiv Ciabatti după GP-ul Emilia-Romagna, aceasta este acum principala țintă a mărcii din Bologna.

  „Am luat puncte ca producători astăzi cu cinci motociclişti, datorită lui Enea Bastianini. Încă conducem acel campionat și aceasta este ținta noastră, să încercăm să aducem titlul acasă – l-am câștigat anul trecut și ne-am dori să-l recâștigăm.

  Cu siguranță, anul viitor va fi foarte promițător, avem mai mulți piloti care se vor alătura echipei Ducati și, așa cum am spus, vom încerca să ripostăm”, a spus Ciabatti, post-Misano.

  În prezent, echipa se află la 12 puncte în fața Yamaha, cu două curse rămase până la final. În Campionatul Constructorilor, doar pilotul cu cel mai mare punctaj de la fiecare producător marchează puncte. Bastianini depășindu-l pe Quartararo în ultimul tur pentru P3 s-ar putea dovedi a fi o mişcare crucială pentru Ducati.

  Câștigând Campionatul Constructorilor și echipelor – Ducati Lenovo Team se află în prezent cu 13 puncte în fața Monster Energy Yamaha MotoGP – ar încheia un an grozav pentru Ducati.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss