More

  Latest Posts

  Ducati dezvăluie modelul motocicletelor MotoGP din 2022 înainte de lansarea oficială

  Campionii în exercițiu ai constructorilor de MotoGP, Ducati, au dezvăluit imagini cu motocicletele din 2022 într-un videoclip teaser înainte de lansarea oficială de săptămâna viitoare.

  Sezonul 2021 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai puternice pentru Ducati, după ce au adunat șapte victorii datorită lui Francesco Bagnaia (4), Jack Miller (2) și începătorului Pramac Jorge Martin. Acest lucru i-a asigurat constructorului Ducati primul loc în clasamentul constructorilor, în timp ce Bagnaia a încheiat anul pe locul secund după Fabio Quartararo de la Yamaha în campionatul pilotilor.

  Ducati urma să-și lanseze sezonul 2022 săptămâna trecută, dar a trebuit să-și amâne evenimentul din cauza faptului că Miller a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în timp ce se afla în Australia. Producătorul italian și-a reprogramat lansarea pentru luni, 7 februarie, dar a dezvăluit o imagine în mare parte neschimbată într-un videoclip teaser luni dimineață.

  Ducati

  Noua imagine își va face debutul pe pistă săptămâna aceasta la testul de shakedown înainte de testul oficial de două zile de pre-sezon de la Circuitul Internațional Sepang din Malaezia. Acesta va marca prima vizită a MotoGP la Sepang de la pre-sezonul din 2020, pandemia de COVID forțând anularea ultimelor două Grand Prix-uri din Malaezia. Echipa de uzină Ducati va prezenta o formație neschimbată – Bagnaia și Miller pentru 2022. Bagnaia intră în an ca favorit la titlu, după ce a strâns patru victorii în 2021 și, în cele din urmă, ratând campionatul cu doar 26 de puncte.

  La ultimele două zile de teste de la încheierea sezonului 2021, Bagnaia a trecut în fruntea testului pe Ducati 2022. Vorbind cu presa după testul de la Jerez, Bagnaia a spus că Ducati a construit deja motocicleta „perfectă” în 2021, dar a reușit să o îmbunătățească. Lista de piloți a Ducati în 2022 va crește la opt, deoarece va aduce la bord Gresini Racing – care acum s-a despărțit de Aprilia – ca echipă satelit. Asta înseamnă că echipa Ducati de uzină, Pramac, Gresini și echipa VR46 a lui Valentino Rossi vor reprezenta marca italiană în acest an.

  Bagnaia, Miller, Martin, Johann Zarco și Luca Marini de la VR46 vor avea motociclete din 2022, în timp ce duo-ul Gresini format din Enea Bastianini și Fabio Di Giannantonio și Marco Bezzecchi de la VR46 vor avea motociclete din 2021. Gresini și-a dezvăluit noul model la începutul acestei luni, în timp ce Pramac urmează să-și lanseze sezonul pe 2 februarie.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss