More

  Latest Posts

  Ducati amână lansarea MotoGP după ce Miller a fost pozitiv la COVID-19

  Ducati și-a amânat evenimentul de lansare MotoGP din 2022, după ce Jack Miller a fost testat pozitiv cu COVID-19.

  Miller s-a întors în Australia la începutul lunii decembrie, când s-a întors pentru un cameo în Campionatul Australian de Superbike. El trebuia să se întoarcă în Europa înainte de lansarea pre-sezonului de vinerea viitoare, însă aceste planuri au fost înlăturate de testarea pozitivă a lui Miller cu COVID-19.

  Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Miller a spus că este asimptomatic și poate să-și continue pregătirea fizică înainte de noul sezon. Cu toate acestea, testul pozitiv înseamnă că nu poate călători și nu se va întoarce până la data inițială de lansare, 28 ianuarie.

  Ducati

  Ducati a anunțat acum o nouă dată de lansare, 7 februarie, după testul de deschidere a sezonului de la Sepang din 5-6 februarie. „Din păcate, după cum vă puteți da seama, sunt încă aici acasă, în Australia, din cauza testării pozitive pentru [COVID-19]”, a spus Miller.

  „În prezent nu pot călători și voi rata prezentarea echipei. Voiam doar să vă spun tuturor că mă descurc bine, fără simptome, încă pot să-mi continui antrenamentul aici la fermă. Dar incapabil să călătoresc în acest moment. Mi-e dor de voi toți și abia aștept să ne vedem pe toți foarte curând.”

  Un val de Omicron distruge în prezent coasta de est a Australiei, cu un val record de cazuri prin Queensland, New South Wales și Victoria.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss