More

  Latest Posts

  Ducati amână lansarea MotoGP după ce Miller a fost pozitiv la COVID-19

  Ducati și-a amânat evenimentul de lansare MotoGP din 2022, după ce Jack Miller a fost testat pozitiv cu COVID-19.

  Miller s-a întors în Australia la începutul lunii decembrie, când s-a întors pentru un cameo în Campionatul Australian de Superbike. El trebuia să se întoarcă în Europa înainte de lansarea pre-sezonului de vinerea viitoare, însă aceste planuri au fost înlăturate de testarea pozitivă a lui Miller cu COVID-19.

  Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Miller a spus că este asimptomatic și poate să-și continue pregătirea fizică înainte de noul sezon. Cu toate acestea, testul pozitiv înseamnă că nu poate călători și nu se va întoarce până la data inițială de lansare, 28 ianuarie.

  Ducati

  Ducati a anunțat acum o nouă dată de lansare, 7 februarie, după testul de deschidere a sezonului de la Sepang din 5-6 februarie. „Din păcate, după cum vă puteți da seama, sunt încă aici acasă, în Australia, din cauza testării pozitive pentru [COVID-19]”, a spus Miller.

  „În prezent nu pot călători și voi rata prezentarea echipei. Voiam doar să vă spun tuturor că mă descurc bine, fără simptome, încă pot să-mi continui antrenamentul aici la fermă. Dar incapabil să călătoresc în acest moment. Mi-e dor de voi toți și abia aștept să ne vedem pe toți foarte curând.”

  Un val de Omicron distruge în prezent coasta de est a Australiei, cu un val record de cazuri prin Queensland, New South Wales și Victoria.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss