More

  Latest Posts

  Ducati, afectată de faptul că avionul cargo al MotoGP s-a defectat în Kenya.

  Ducati și două dintre echipele sale satelit au fost afectate de faptul că un avion de transport al MotoGP s-a defectat în Kenya, în drum spre Marele Premiu al Argentinei din acest weekend.

  Cinci avioane cargo pline cu marfă au decolat duminica trecută de pe insula Lombok, după Marele Premiu al Indoneziei, cu destinația Termas de Rio Hondo, în Argentina, pentru etapa a treia a sezonului 2022. Avioanele au făcut o escală la Mombasa, în Kenya, înainte de a-și continua drumul spre America de Sud, iar o parte din marfă a ajuns sâmbătă la Termas de Rio Honda.

  Cu toate acestea, după cum a raportat prima dată Sky Italia și a verificat Autosport, unul dintre cele cinci avioane cargo rămâne la sol în Mombasa după ce a fost descoperită o defecțiune tehnică la aeronavă.

  Ducati

  Gresini conduce în campionatul piloților înaintea celei de-a treia etape a sezonului din acest weekend, cu Enea Bastianini, câștigătorul cursei din Qatar, la două puncte în fața lui Brad Binder de la KTM.

  GP-ul Argentinei din acest weekend marchează primul din țară de când a început pandemia COVID-19, deoarece precedentele două evenimente au trebuit să fie anulate din cauza perturbărilor cauzate de virus.

  MotoGP a făcut prima deplasare în America de la începutul pandemiei în octombrie anul trecut, cu cursa din Texas, în timp ce în Indonezia, în urmă cu două săptămâni, a organizat primul său eveniment asiatic din 2019, în Indonezia.

  Ducati

  GP-ul Argentinei din acest weekend se va remarca prin absența celui mai recent câștigător, Marc Marquez. Pilotul de la Honda se recuperează în prezent după un nou episod de diplopie – cunoscută și sub numele de vedere dublă – pe care a suferit-o în urma unei căzături monstruoase în timpul încălzirii pentru GP-ul Indoneziei, care l-a scos din cursă.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss