More

  Latest Posts

  Dublă victorie pentru Norbert Maior în Raliul Ungariei

  Echipajul tricolor format din juniorii Norbert Maior și Francesca Maior a reușit să încheie pe locul 18 la general în Raliul Ungariei, etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri, clasându-se totodată pe prima treaptă atât în cupa monomarcă, dar și la Două Roți Motrice.

  Pe un Peugeot 208 R2, cei doi au fost pe locul 8 la open în Campionatul Ungariei, pe 1 la Cupa Peugeot și pe 1 la Două Roți Motrice. De asemenea, au obținut a doua poziție la clasa RC4, acolo unde au fost depășiți doar de cehii Erik Cais și Žáková Jindřiška, însă aceștia din urmă au punctat doar în ERC, astfel că punctele destinate victoriei le revin celor doi tricolori.

  Performanța reușită de juniorii români de la Napoca Rally Academy este cu atât mai mare cu cât la startul etapei din Ungaria au fost prezente nu mai puțin de 27 de modele R5.

  2 13

   

   

  În urma rezultatului din acest weekend, Norbert și Francesca au încheiat pe locul 2 în clasamentul final al Campionatului Ungariei atât la Două Roți Motrice, cât și în cadrul Cupei Peugeot și la Clasa RC4. În 2019, aceștia au fost prezenți la 4 din cele 8 etape din Ungaria.

  Pe lângă cele două podiumuri finale din Campionatul Ungariei de Raliuri, frații Maior se laudă deja cu două titluri în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, atât la Juniori, cât și la RC5. De asemenea, a reușit și locul 3 la general la Două Roți Motrice. Vor fi premiați pe 30 noiembrie, la Timișoara, cu ocazia Galei Campionilor FRAS 2019.

  Singurul echipaj românesc înscris la Raliul Ungariei și care putea puncta în Campionatul European de Raliuri, cel format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost nevoit să abandoneze în timpul Probei Speciale 11 din cauza unor probleme tehnice. Aceștia se aflau, în acel moment, pe locul 34 la general și pe 16 în ERC.

  Chris Ingram a câștigat etapa europeană din Ungaria, performanță care i-a asigurat titlul de campion continental în sezonul 2019.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Norbert Maior


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss