Latest Posts

Dublă victorie pentru Norbert Maior în Raliul Ungariei

Vizualizări: 26117

Echipajul tricolor format din juniorii Norbert Maior și Francesca Maior a reușit să încheie pe locul 18 la general în Raliul Ungariei, etapă din cadrul Campionatului European de Raliuri, clasându-se totodată pe prima treaptă atât în cupa monomarcă, dar și la Două Roți Motrice.

Pe un Peugeot 208 R2, cei doi au fost pe locul 8 la open în Campionatul Ungariei, pe 1 la Cupa Peugeot și pe 1 la Două Roți Motrice. De asemenea, au obținut a doua poziție la clasa RC4, acolo unde au fost depășiți doar de cehii Erik Cais și Žáková Jindřiška, însă aceștia din urmă au punctat doar în ERC, astfel că punctele destinate victoriei le revin celor doi tricolori.

Performanța reușită de juniorii români de la Napoca Rally Academy este cu atât mai mare cu cât la startul etapei din Ungaria au fost prezente nu mai puțin de 27 de modele R5.

Dublă victorie pentru Norbert Maior în Raliul Ungariei

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În urma rezultatului din acest weekend, Norbert și Francesca au încheiat pe locul 2 în clasamentul final al Campionatului Ungariei atât la Două Roți Motrice, cât și în cadrul Cupei Peugeot și la Clasa RC4. În 2019, aceștia au fost prezenți la 4 din cele 8 etape din Ungaria.

Pe lângă cele două podiumuri finale din Campionatul Ungariei de Raliuri, frații Maior se laudă deja cu două titluri în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, atât la Juniori, cât și la RC5. De asemenea, a reușit și locul 3 la general la Două Roți Motrice. Vor fi premiați pe 30 noiembrie, la Timișoara, cu ocazia Galei Campionilor FRAS 2019.

Singurul echipaj românesc înscris la Raliul Ungariei și care putea puncta în Campionatul European de Raliuri, cel format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost nevoit să abandoneze în timpul Probei Speciale 11 din cauza unor probleme tehnice. Aceștia se aflau, în acel moment, pe locul 34 la general și pe 16 în ERC.

Chris Ingram a câștigat etapa europeană din Ungaria, performanță care i-a asigurat titlul de campion continental în sezonul 2019.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Norbert Maior
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss