GP24 Media

LATEST POSTS

Drive to survive – sezonul trei – Între glorie și tragedie

Vizualizări: 10570

Drive to Survive și-a lansat ieri cel de-al treilea sezon. După luni în șir în care fanii au așteptat noul sezon, ieri, Netflix a pus pe platformă cele zece episoade. Prin urmare, echipa GP24 a făcut un binge watching și vă aduce un scurt review al celui de-al treilea sezon din Drive to Survive.

Spre deosebire de celelalte două sezoane, Drive to Survive ne aduce și mai mult în interiorul micului univers al Marelui Circ. Aproape toate echipele au momentele lor de glorie, în care aflăm lucruri pe care în mod uzual nu am fi avut ocazia să le aflăm.

Prima parte din sezonul trei urmărește îndeaproape debutul lui 2020 și primele probleme întâmpinate cu pandemia cu noul Coronavirus. De altfel, în primul episod ne este prezentat pe îndelete momentul în care Marele Premiu al Australiei este anulat în ultimul moment din cauza cazurilor apărute la două dintre echipele angrenate în Formula 1.

Intrigile nu contenesc să apară în sezonul trei, iar la acest capitol, Drive to Survive este mai bun decât în sezoanele anterioare. Piața transferurilor este foarte bine urmărită, iar scandalurile din interiorul echipelor este șlefuit foarte bine, fără a aduce exagerări total nejustificate.

Partea a doua a sezonului, așa cum ne așteptam, are ceva în plus față de prima. Avem parte de o introducere a lui Lawrence Stroll, cel care este figura centrală a echipei Racing Point, cunoscută între timp ca Aston Martin. Totodată, putem vedea discuțiile de la Haas privind sponsorizările și schimbarea celor doi piloți, Kevin Magnussen și Romain Grosjean, cu Mick Schumacher și Nikita Mazepin, dar și toate culisele din spatele deciziilor luate de Gene Haas și Gunther Steiner.

Totodată, tot în această a doua parte avem episodul nouă, cel dedicat accidentului înfiorător prin care a trecut Romain Grosjean. Drive to Survive ne aduce aici footage nevăzut din timpul incidentului, dar și reacțiile de șoc din partea tuturor celor implicați în Formula 1. De altfel, acel episod reflectă încă o dată camaraderia ce părea uitată a piloților din Marele Circ.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Finalul este unul apoteotic și lasă loc discuțiilor ce urmează să apară după încheierea sezonului ce stă să debuteze peste doar câteva zile în Bahrain. Toate modificările de structuri, transferurile și plecările sunt șlefuite foarte bine în acest ultim episod. Totodată, așa cum a făcut pe tot parcursul sezonului trecut, Hamilton are un moment emoționant în care discută despre diversitatea în motorsport, dar și despre mișcarea Black Lives Matter, atât de susținută de pilotul britanic în 2020.

Per total, deși acțiunea nu mai este atât de suculentă ca în primele două sezoane, profunzimea emoțională și spirituală a acestui sezon nou este la cote foarte ridicate. De altfel, 2020 a fost cu siguranță un an de răscruce pentru toți cei implicați în Formula 1, indiferent că vorbim de piloți, structurile administrative sau cei care au filmat propriu zis pentru Netflix.

Sursa: GP24
Photocredit: Netflix
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES