More

  Latest Posts

  Drive to survive – sezonul trei – Între glorie și tragedie

  Drive to Survive și-a lansat ieri cel de-al treilea sezon. După luni în șir în care fanii au așteptat noul sezon, ieri, Netflix a pus pe platformă cele zece episoade. Prin urmare, echipa GP24 a făcut un binge watching și vă aduce un scurt review al celui de-al treilea sezon din Drive to Survive.

  Spre deosebire de celelalte două sezoane, Drive to Survive ne aduce și mai mult în interiorul micului univers al Marelui Circ. Aproape toate echipele au momentele lor de glorie, în care aflăm lucruri pe care în mod uzual nu am fi avut ocazia să le aflăm.

  Prima parte din sezonul trei urmărește îndeaproape debutul lui 2020 și primele probleme întâmpinate cu pandemia cu noul Coronavirus. De altfel, în primul episod ne este prezentat pe îndelete momentul în care Marele Premiu al Australiei este anulat în ultimul moment din cauza cazurilor apărute la două dintre echipele angrenate în Formula 1.

  Intrigile nu contenesc să apară în sezonul trei, iar la acest capitol, Drive to Survive este mai bun decât în sezoanele anterioare. Piața transferurilor este foarte bine urmărită, iar scandalurile din interiorul echipelor este șlefuit foarte bine, fără a aduce exagerări total nejustificate.

  Partea a doua a sezonului, așa cum ne așteptam, are ceva în plus față de prima. Avem parte de o introducere a lui Lawrence Stroll, cel care este figura centrală a echipei Racing Point, cunoscută între timp ca Aston Martin. Totodată, putem vedea discuțiile de la Haas privind sponsorizările și schimbarea celor doi piloți, Kevin Magnussen și Romain Grosjean, cu Mick Schumacher și Nikita Mazepin, dar și toate culisele din spatele deciziilor luate de Gene Haas și Gunther Steiner.

  Totodată, tot în această a doua parte avem episodul nouă, cel dedicat accidentului înfiorător prin care a trecut Romain Grosjean. Drive to Survive ne aduce aici footage nevăzut din timpul incidentului, dar și reacțiile de șoc din partea tuturor celor implicați în Formula 1. De altfel, acel episod reflectă încă o dată camaraderia ce părea uitată a piloților din Marele Circ.

  Finalul este unul apoteotic și lasă loc discuțiilor ce urmează să apară după încheierea sezonului ce stă să debuteze peste doar câteva zile în Bahrain. Toate modificările de structuri, transferurile și plecările sunt șlefuite foarte bine în acest ultim episod. Totodată, așa cum a făcut pe tot parcursul sezonului trecut, Hamilton are un moment emoționant în care discută despre diversitatea în motorsport, dar și despre mișcarea Black Lives Matter, atât de susținută de pilotul britanic în 2020.

  Per total, deși acțiunea nu mai este atât de suculentă ca în primele două sezoane, profunzimea emoțională și spirituală a acestui sezon nou este la cote foarte ridicate. De altfel, 2020 a fost cu siguranță un an de răscruce pentru toți cei implicați în Formula 1, indiferent că vorbim de piloți, structurile administrative sau cei care au filmat propriu zis pentru Netflix.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Netflix


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss