More

  Latest Posts

  Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

  Campionul național en-titre Răzvan Frățianu s-a impus, în weekend, în a doua etapă din Campionatul Național de Drift, desfășurată la Național Arena, acolo unde și-a adjudecat și titlul anul trecut.

  Deși a obținut cel mai slab punctaj în calificări din Top 16, Frățianu a reușit să revină spectaculos în battle și i-a eliminat pe rând pe Claudiu Adam, Mikloș Laszlo și Sorin Ene. În marea finală, pilotul din Suceava l-a învins pe bulgarul Ivan Ivanov.

  20200809 MG 2945 21

  În finala mică, victoria i-a revenit lui Radu Moise, după o victorie cu Sorin Ene. Moise, câștigător al primei etape, rămâne astfel lider în clasamentul general de la Clasa Pro.

  Acesta are 198 de puncte după primele două etape, fiind urmat în clasament de Ivanov, cu 189 de puncte. Niciunul dintre cei doi nu a mai câștigat titlul național la divizia Pro până în prezent. Podiumul general este completat de Frățianu, cu 152 de puncte.

  Drift2

  La Clasa Semi Pro, primii doi clasați ai etapei de la București au fost bulgarii Yordan Mladenov și Nikolay Karadjov. Surpriza a venit de la singura femeie din competiție, Natalia Iocsak, tânăra de 17 ani reușind să încheie pe locul 3.

  20200809 MG 2923 21

  În total, 47 de piloți din România și Bulgaria au concurat în cadrul etapei, mașinile prezente la start totalizând peste 20.000 de cai putere.

  Drift3

  Evenimentul de la Național Arena, organizat de RoDrift sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a desfășurat fără spectatori, conform normelor în vigoare. Anul trecut, în același loc, aproape 20.000 de spectatori asistau la fina la sezonului.

  Rezultatele etapei de la Semi Pro sunt disponibile AICI.

  Rezultatele etapei de la Pro sunt disponibile AICI.

  Clasamentul general de la Clasa Semi Pro este disponibil AICI.

  Clasamentul general de la Clasa Pro este disponibil AICI.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss