GP24 Media

LATEST POSTS

Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

Vizualizări: 15347

Campionul național en-titre Răzvan Frățianu s-a impus, în weekend, în a doua etapă din Campionatul Național de Drift, desfășurată la Național Arena, acolo unde și-a adjudecat și titlul anul trecut.

Deși a obținut cel mai slab punctaj în calificări din Top 16, Frățianu a reușit să revină spectaculos în battle și i-a eliminat pe rând pe Claudiu Adam, Mikloș Laszlo și Sorin Ene. În marea finală, pilotul din Suceava l-a învins pe bulgarul Ivan Ivanov.

Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

În finala mică, victoria i-a revenit lui Radu Moise, după o victorie cu Sorin Ene. Moise, câștigător al primei etape, rămâne astfel lider în clasamentul general de la Clasa Pro.

Acesta are 198 de puncte după primele două etape, fiind urmat în clasament de Ivanov, cu 189 de puncte. Niciunul dintre cei doi nu a mai câștigat titlul național la divizia Pro până în prezent. Podiumul general este completat de Frățianu, cu 152 de puncte.

Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

La Clasa Semi Pro, primii doi clasați ai etapei de la București au fost bulgarii Yordan Mladenov și Nikolay Karadjov. Surpriza a venit de la singura femeie din competiție, Natalia Iocsak, tânăra de 17 ani reușind să încheie pe locul 3.

Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

În total, 47 de piloți din România și Bulgaria au concurat în cadrul etapei, mașinile prezente la start totalizând peste 20.000 de cai putere.

Drift: Răzvan Frățianu câștigă etapa de la Arena Națională

Evenimentul de la Național Arena, organizat de RoDrift sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a desfășurat fără spectatori, conform normelor în vigoare. Anul trecut, în același loc, aproape 20.000 de spectatori asistau la fina la sezonului.

Rezultatele etapei de la Semi Pro sunt disponibile AICI.

Rezultatele etapei de la Pro sunt disponibile AICI.

Clasamentul general de la Clasa Semi Pro este disponibil AICI.

Clasamentul general de la Clasa Pro este disponibil AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES