GP24 Media

LATEST POSTS

Drag Racing-ul și-a ales casa pentru acest sezon

Vizualizări: 26382

Toate cele patru etape din Campionatul Național de Drag Racing vor avea loc pe pista Aeroportului Arad, a anunțat Comisia Națională de Drag din cadrul FRAS.

Evenimentele vor avea loc pe 28-29 martie, 6-7 iunie, 29-30 august și 3-4 octombrie. La etapa finală, organizată tot pe aeroportul din Arad, a avut la start nu mai puțin de 140 de sportivi, inclusiv de pe plan internațional.

„Pe lângă publicul numeros, care e prezent de fiecare dată, pista de la Arad se prezintă și în condiții bune, iar pentru o competiție de drag, acest aspect este vital”, a declarat Bogdan Niculescu, președintele Comisiei Național de Drag.

Acesta a mai precizat că data de desfășurare a fiecăruia dintre cele patru evenimente depinde și de situația meteorologică din acea perioadă. „Depindem foarte mult de vremea bună, așa că respectarea calendarului așa cum a fost anunțat depinde exclusiv de această situație”, a mai afirmat reprezentantul drag racing.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Drag Racing Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES