More

  Latest Posts

  Drag Racing-ul și-a ales casa pentru acest sezon

  Toate cele patru etape din Campionatul Național de Drag Racing vor avea loc pe pista Aeroportului Arad, a anunțat Comisia Națională de Drag din cadrul FRAS.

  Evenimentele vor avea loc pe 28-29 martie, 6-7 iunie, 29-30 august și 3-4 octombrie. La etapa finală, organizată tot pe aeroportul din Arad, a avut la start nu mai puțin de 140 de sportivi, inclusiv de pe plan internațional.

  „Pe lângă publicul numeros, care e prezent de fiecare dată, pista de la Arad se prezintă și în condiții bune, iar pentru o competiție de drag, acest aspect este vital”, a declarat Bogdan Niculescu, președintele Comisiei Național de Drag.

  Acesta a mai precizat că data de desfășurare a fiecăruia dintre cele patru evenimente depinde și de situația meteorologică din acea perioadă. „Depindem foarte mult de vremea bună, așa că respectarea calendarului așa cum a fost anunțat depinde exclusiv de această situație”, a mai afirmat reprezentantul drag racing.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Drag Racing Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss