Latest Posts

Dr. Marko furios: Idiotul de Ocon ar trebui să fie fericit că Jos nu era acolo

Vizualizări: 12398

Accidentul dintre Esteban Ocon și Max Verstappen, care l-a costat pe olandez victoria în Brazilia, continuă să ne mențină ocupați. Consilierul Red Bull, Dr. Helmut Marko este cunoscut pentru declarațiile sale tăioase și acea reputație este reflectată și în răspunsul său în legătură cu incidentul. Conform austriacului, Ocon este un „idiot”.

Max Verstappen și Esteban Ocon au cauzat o vâltoare considerabilă pe paddock, când s-au întalnit imediat după cursă. Olandezul l-a împins ferm pe Ocon de câteva ori, care la rândul său nu intenționa să îl lase pe Verstappen să facă ce vrea. Cei de la Red Bull Racing nu s-au distanțat de reacția lui Verstappen în nici un fel. Ba chiar, precum șeful echipei la rândul său, Dr Helmut Marko a fost ferm împotriva lui Ocon: „Poate fi fericit că Jos (Verstappen) nu era acolo,” spune Marko într-o conversație cu AutoBild.

Acesta a adăugat că este de părere că este suspicios cum că Hamilton a câștigat cu ajutorul unui pilot junior Mercedes: „Un pilot Mercedes ne-a costat victoria.” De asemenea notați că un loc într-o mașină Mercedes este încă blocat.

Marko mai spune și că nu vede nici un beneficiu în a vorbi cu Ocon despre incident: „Nu ai voie să te interpui cu șefia când ești cu un tur întreg în urmă. Asta este de-a dreptul idiotic, nu am nevoie de o conversație cu el, pentru că nu am de gând să vorbesc cu acel idiot, sună dur, dar totul a fost de-a dreptul ridicol.”

Foto-credit: Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss