More

  Latest Posts

  Dr. Marko furios: Idiotul de Ocon ar trebui să fie fericit că Jos nu era acolo

  Accidentul dintre Esteban Ocon și Max Verstappen, care l-a costat pe olandez victoria în Brazilia, continuă să ne mențină ocupați. Consilierul Red Bull, Dr. Helmut Marko este cunoscut pentru declarațiile sale tăioase și acea reputație este reflectată și în răspunsul său în legătură cu incidentul. Conform austriacului, Ocon este un „idiot”.

  Max Verstappen și Esteban Ocon au cauzat o vâltoare considerabilă pe paddock, când s-au întalnit imediat după cursă. Olandezul l-a împins ferm pe Ocon de câteva ori, care la rândul său nu intenționa să îl lase pe Verstappen să facă ce vrea. Cei de la Red Bull Racing nu s-au distanțat de reacția lui Verstappen în nici un fel. Ba chiar, precum șeful echipei la rândul său, Dr Helmut Marko a fost ferm împotriva lui Ocon: „Poate fi fericit că Jos (Verstappen) nu era acolo,” spune Marko într-o conversație cu AutoBild.

  Acesta a adăugat că este de părere că este suspicios cum că Hamilton a câștigat cu ajutorul unui pilot junior Mercedes: „Un pilot Mercedes ne-a costat victoria.” De asemenea notați că un loc într-o mașină Mercedes este încă blocat.

  Marko mai spune și că nu vede nici un beneficiu în a vorbi cu Ocon despre incident: „Nu ai voie să te interpui cu șefia când ești cu un tur întreg în urmă. Asta este de-a dreptul idiotic, nu am nevoie de o conversație cu el, pentru că nu am de gând să vorbesc cu acel idiot, sună dur, dar totul a fost de-a dreptul ridicol.”

  Foto-credit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss