GP24 Media

LATEST POSTS

Dovizioso „nu vrea” un contract pentru 2023 chiar acum

Dovizioso
Vizualizări: 16014

Andrea Dovizioso de la RNF Racing recunoaște că „nu vrea un contract pentru anul viitor” chiar acum, deoarece vrea să-și evalueze mai întâi propriile rezultate din 2022.

De trei ori vicecampion, Dovizioso revine cu normă întreagă în MotoGP în 2022, cu echipa RNF Racing Yamaha, după ce a pierdut cea mai mare parte a anului 2021 după ce și-a pierdut locul la Ducati și a disputat ultimele cinci curse ale sezonului alături de predecesorul RNF Petronas SRT.

Dovizioso a semnat direct cu Yamaha pentru 2022 și va conduce un M1 de uzină, dar în prezent nu are are un loc asigurat pentru 2023.

Întrebat despre planurile sale de după 2022, Dovizioso spune că nu știe încă ce vrea să facă, dar că va fi legat de rezultatele pe care le poate obține în acest sezon.

„Anul trecut a fost un an ciudat și va fi un an ciudat în acest sezon pentru că nu am niciun program și aceasta este realitatea, pentru că nu vreau să vorbesc despre asta și să trăiesc cu adevărat acest sezon ca ultimul sezon pentru că nu știu ce se va întâmpla”, a spus Dovizioso în cadrul evenimentului de lansare al RNF de luni la Verona.

„Totul este întotdeauna legat de rezultat, așa că dacă rezultatele sunt foarte bune nu este o problemă. Dacă nu, asta este.

„Deci, sunt foarte relaxat în privința asta, iau acest sezon ca și sezonul trecut – nu pentru că asta îmi va schimba abordarea. Dar sunt complet relaxat în această situație.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu am contract pentru anul viitor dar nici nu vrea pentru că nu știu în acest moment ce mi-aș dori să fac.

“Dar cu siguranță totul este legat de rezultate, pentru că dacă ești rapid, te bucuri. Dacă nu ești rapid, nu te bucuri, mai ales în această etapă a carierei mele.”

Dovizioso

Şeful RNF, Razlan Razali, a declarat luni că speră că Dovizioso va putea lupta pentru titlu în 2022.

Dovizioso a refuzat să se declare drept un candidat cert la titlu în acest moment, dar admite că nu poate trata 2022 ca pe un an de învățare, având în vedere experiența sa în MotoGP.

„Cred că va fi dificil pentru că nivelul este atât de mare și încă nu știm, pentru că trebuie să facem testul, care va fi situația cu motocicleta noastră în comparație cu celelalte”, a adăugat el.

„Regulile sunt acum deschise din nou, pentru motor, pentru orice. Deci, orice se poate întâmpla și nimeni nu știe exact ce. Deci, nu vreau să spun da. Sunt aici să încerc.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES