More

  Latest Posts

  Dovizioso „nu vrea” un contract pentru 2023 chiar acum

  Andrea Dovizioso de la RNF Racing recunoaște că „nu vrea un contract pentru anul viitor” chiar acum, deoarece vrea să-și evalueze mai întâi propriile rezultate din 2022.

  De trei ori vicecampion, Dovizioso revine cu normă întreagă în MotoGP în 2022, cu echipa RNF Racing Yamaha, după ce a pierdut cea mai mare parte a anului 2021 după ce și-a pierdut locul la Ducati și a disputat ultimele cinci curse ale sezonului alături de predecesorul RNF Petronas SRT.

  Dovizioso a semnat direct cu Yamaha pentru 2022 și va conduce un M1 de uzină, dar în prezent nu are are un loc asigurat pentru 2023.

  Întrebat despre planurile sale de după 2022, Dovizioso spune că nu știe încă ce vrea să facă, dar că va fi legat de rezultatele pe care le poate obține în acest sezon.

  „Anul trecut a fost un an ciudat și va fi un an ciudat în acest sezon pentru că nu am niciun program și aceasta este realitatea, pentru că nu vreau să vorbesc despre asta și să trăiesc cu adevărat acest sezon ca ultimul sezon pentru că nu știu ce se va întâmpla”, a spus Dovizioso în cadrul evenimentului de lansare al RNF de luni la Verona.

  „Totul este întotdeauna legat de rezultat, așa că dacă rezultatele sunt foarte bune nu este o problemă. Dacă nu, asta este.

  „Deci, sunt foarte relaxat în privința asta, iau acest sezon ca și sezonul trecut – nu pentru că asta îmi va schimba abordarea. Dar sunt complet relaxat în această situație.

  „Nu am contract pentru anul viitor dar nici nu vrea pentru că nu știu în acest moment ce mi-aș dori să fac.

  “Dar cu siguranță totul este legat de rezultate, pentru că dacă ești rapid, te bucuri. Dacă nu ești rapid, nu te bucuri, mai ales în această etapă a carierei mele.”

  Dovizioso

  Şeful RNF, Razlan Razali, a declarat luni că speră că Dovizioso va putea lupta pentru titlu în 2022.

  Dovizioso a refuzat să se declare drept un candidat cert la titlu în acest moment, dar admite că nu poate trata 2022 ca pe un an de învățare, având în vedere experiența sa în MotoGP.

  „Cred că va fi dificil pentru că nivelul este atât de mare și încă nu știm, pentru că trebuie să facem testul, care va fi situația cu motocicleta noastră în comparație cu celelalte”, a adăugat el.

  „Regulile sunt acum deschise din nou, pentru motor, pentru orice. Deci, orice se poate întâmpla și nimeni nu știe exact ce. Deci, nu vreau să spun da. Sunt aici să încerc.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss