GP24 Media

LATEST POSTS

Două zile de teste în Spania pentru Formula 1

Vizualizări: 13970

La numai 2 zile după terminarea Marelui Premiu al Spaniei, monoposturile de Formula 1 ies din nou pe circuitul din Catalunya pentru două zile de teste. Fiecare echipă este limitată la o singură mașină și 8 ore de testing pe zi. Regulamentul actual obligă echipele să folosească și piloți din serii inferioare pe timpul testelor din sezon și așa că lista de piloți prezenți marți și miercuri are niște nume noi:

Nikita Mazepin este un pilot rus de 20 ani care și-a făcut debutul anul acesta în Formula 2 unde s-a străduit în primele etape ale anului. În ciuda acestui aspect, acesta este campionul de anul trecut din GP3 și are deja un număr impresionant de kilometrii strânși într-o mașină de Formula 1. Rusul a fost pilot de dezvoltare Force India pentru 3 ani de zile, iar anul acesta a semnat un contract cu Mercedes pentru 12 zile de teste în monopostul actual, dar și într-o versiune mai veche (2017).

Echipele vor avea un program strâns, urmând să testeze și mai mult elementele noi aduse în Spania pentru cursă, dar și concepte noi care nu au apucat să ajungă încă pe mașină. Deși numărul zilelor de teste este foarte limitat, echipele cu un buget mai mare pot profita de avantajul lor financiar prin numărul de componente aduse la aceste teste. De exemplu, o echipă ca și Mercedes poate să vină cu 3-4 modele a aripii față în timp ce Williams își poate permite numai unul.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Fiind o sesiune de teste, cei mai rapizi timpi nu sunt prioritatea principală, iar clasamentul după aceste două zile nu reprezintă o imagine completă a pachetului ”pilot + mașină”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES