More

  Latest Posts

  Două Glickenhaus 007 LMP-Hypercars vor concura la Le Mans și WEC în 2021.

  Glickenhaus anunță pentru prima dată o actualizare despre dezvoltarea mașinii lor: „În 2017 am luat decizia că vom participa la noua clasă Hypercar. Ne mișcăm rapid pentru a îndeplini acel obiectiv. Ingineria șasiului nostru este completă, iar acum finalizăm proiectarea pe alte componente”.

  „Am finalizat primul nostru set de teste fizice cu tuneluri de vânt, într-unul dintre cele mai bune tuneluri de vânt din lume. Am îndeplinit deja mai multe dintre obiectivele noastre de inginerie și aplicăm lecțiile învățate pentru a ne deplasa către ținte suplimentare. Vom începe testarea dyno a motorului nostru Pipo luna viitoare și vom testa mașina nostru 007 pe circuit înainte de sfârșitul acestui an”.

  De asemenea, brandul a spus că „suntem extrem de încântați să anunțăm că vom adăuga o a doua mașină și vom întrece o echipă de fabrica cu două mașini, cu 007-ul nostru care începe cu Sebring, Spa și, apoi, desigur, cele 24 de ore de la Mans”.

  Pierre Fillon, președintele Automobile Club de l’Ouest:
  „Acest anunț captivant accentuează atitudinea noii noastre clase de top. De altfel, ar trebui să subliniez marile realizări ale Glickenhaus atât în construirea, cât și în promovarea acestei mașini. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc Glickenhaus și tuturor producătorilor noștri pentru contribuția lor la disciplina și credința lor în planurile noastre pentru viitorul curselor de anduranță”.

  Jim Glickenhaus, fondatorul SCG:
  „Încă de când am ascultat cele 24 de ore de la Le Mans la radio ca un băiat, am visat să construiesc o mașină pentru a concura la Le Mans. Sunt atât de fericit că acum ajungem acolo”.

  Jesse Glickenhaus:
  „Dacă nu poate concura în cele 24 de ore de la Mans, nu este chiar atât de hiper. Mi-ar plăcea să văd alți producători de supermașini „hiper” stradale care se alătură acestei curse incredibile”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss