More

  Latest Posts

  Două Glickenhaus 007 LMP-Hypercars vor concura la Le Mans și WEC în 2021.

  Vizualizări: 13413

  Glickenhaus anunță pentru prima dată o actualizare despre dezvoltarea mașinii lor: „În 2017 am luat decizia că vom participa la noua clasă Hypercar. Ne mișcăm rapid pentru a îndeplini acel obiectiv. Ingineria șasiului nostru este completă, iar acum finalizăm proiectarea pe alte componente”.

  „Am finalizat primul nostru set de teste fizice cu tuneluri de vânt, într-unul dintre cele mai bune tuneluri de vânt din lume. Am îndeplinit deja mai multe dintre obiectivele noastre de inginerie și aplicăm lecțiile învățate pentru a ne deplasa către ținte suplimentare. Vom începe testarea dyno a motorului nostru Pipo luna viitoare și vom testa mașina nostru 007 pe circuit înainte de sfârșitul acestui an”.

  De asemenea, brandul a spus că „suntem extrem de încântați să anunțăm că vom adăuga o a doua mașină și vom întrece o echipă de fabrica cu două mașini, cu 007-ul nostru care începe cu Sebring, Spa și, apoi, desigur, cele 24 de ore de la Mans”.

  Pierre Fillon, președintele Automobile Club de l’Ouest:
  „Acest anunț captivant accentuează atitudinea noii noastre clase de top. De altfel, ar trebui să subliniez marile realizări ale Glickenhaus atât în construirea, cât și în promovarea acestei mașini. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc Glickenhaus și tuturor producătorilor noștri pentru contribuția lor la disciplina și credința lor în planurile noastre pentru viitorul curselor de anduranță”.

  Jim Glickenhaus, fondatorul SCG:
  „Încă de când am ascultat cele 24 de ore de la Le Mans la radio ca un băiat, am visat să construiesc o mașină pentru a concura la Le Mans. Sunt atât de fericit că acum ajungem acolo”.

  Jesse Glickenhaus:
  „Dacă nu poate concura în cele 24 de ore de la Mans, nu este chiar atât de hiper. Mi-ar plăcea să văd alți producători de supermașini „hiper” stradale care se alătură acestei curse incredibile”.

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss